Η Nimo Abdullahi, 39 ετών ζει με τον σύζυγο της και τα 5 παιδιά τους παιδιά στο Μπρίστολ. Η οικογένεια τους απειλήθηκε με έξωση από τον ιδιοκτήτη του σπιτού όπου κατοικούν. Η ίδια υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης ήθελε να τη διώξει καθώς παραπονέθηκε για την υγρασία και τα βρόμικα χαλιά του σπιτιού. «Κάνει πολύ κακό στα παιδιά μου, επειδή έχουν άσθμα» τόνισε

Καταγγέλλει επίσης ότι κάθε φορά που έκανε παράπονα εκείνος την απειλούσε ότι θα της φέρει την αστυνομία. «Πολλές φορές τον παρακάλεσα να το λύσουμε και όποτε το έκανα με απείλησε. Είπε ότι αν δεν φύγουμε μόνοι μας θα καλέσει την αστυνομία να μας διώξει αναγκαστικά» τονίζει η Abdullahi. Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες αυτές και υποστηρίζει ότι η οικογένεια του χρωστούσε ενοίκια. 

Όταν ο ιδιοκτήτης έκανε πράξη τις απειλές του, περίπου τριάντα γείτονες της οικογένειας κατέβηκαν για να εμποδίσουν τους δικαστικούς επιμελητές, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί η έξωση καθώς η οικογένεια αυτή αποτελεί μέρος της κοινότητάς τους. «Πρόκειται για έξωση εκδίκησης. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να συμπεριφέρεται σε μέλος της κοινότητας μας με αυτόν τον τρόπο», τόνισε η Jenny Ross, μία από τυος πολίτες που εμπόδισαν την έξωση.