«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κατανοητό στον ελληνικό λαό, ξεκάθαρο, ότι υπάρχει κάτι βρώμικο σε αυτήν την παρέα. Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με το περιβάλλον Τσίπρα, τον κύριο Καλογρίτσα, που παίρνει συνεχώς δάνεια από μία τράπεζα μη συστημική. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της Τράπεζας Αττικής από παλιότερα χρόνια, καθώς εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Τσίπρας, είναι ο κ. Παππάς, είναι ο κ. Σπίρτζης και αρκετοί αναπληρωματικοί. Είναι σαφές ότι αυτή διαπλοκή προσβάλει έναν κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε στον Alpha ο Σ. Θεοδωράκης.

Άφησε αιχμές για τον Νίκο Παππά που «υπερασπιζόταν τον Καλογρίτσα» και εκτίμησε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα ανεχθεί τα τέσσερα κανάλια. «Το βασικό είναι ότι στην Ευρώπη δεν μπορούν να κατανοήσουν την απόφαση για τέσσερα κανάλια. Πίστωση χρόνου από τους Ευρωπαίους δίνεται στον Τσίπρα, αλλά η Ευρώπη δεν επεμβαίνει εν θερμώ. Θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα επέμβει, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Χρηματοδοτούμε τρία κανάλια, που τώρα θα δώσουμε και αυξήσεις και όλη η ιδιωτική αγορά θα συρρικνωθεί».

Ερωτηθείς για το τι έλεγε στον Α. Τσίπρα αν τον είχε μπροστά του, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός είναι ο καλύτερος μαθητής δημαγωγών του παρελθόντος. «Θα έλεγα στον Τσίπρα γιατί τόσα λάθη, γιατί τόση συνεχή εξαπάτηση του ελληνικού λαού; Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στον κόσμο και να πει “έκανα ό,τι είχα υποσχεθεί στη Θεσσαλονίκη”. Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής των δημαγωγών του παρελθόντος».