ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Φαίνεται ότι από τις πρώτες αποστολές υπάρχουν ακόμα 3 φίλοι που δεν έχουν λάβει το βιβλίο τους, ενώ δεν έχουμε καταφέρει να επιβεβαιώσουμε την παραλαβή σε άλλες 4 περιπτώσεις. Παρακαλούμε όσοι έχουν προχωρήσει σε αγορά αλλά δεν έχουν λάβει τα βιβλία τους να επικοινωνούν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα στο 215 530 3988 προκειμένου να τα παραλάβουν άμεσα.

Το βιβλίο

Το ThePressProject κάνει το πρώτο του βήμα στο χώρο του βιβλίου με τα 40 κείμενα για την κρίση του Κωνσταντίνου Πουλή. Στο βιβλίο περιέχονται επίσης σκίτσα για την κρίση από τον γνωστό σκιτσογράφο Soloup, ενώ στην έκδοση συμμετέχει και η Ελληνοφρένεια με μια απομαγνητοφωνημένη συζήτηση του Θύμιου Καλαμούκη με τον συγγραφέα. Προλογίζει ο Ηρακλής Μπογδάνος. Τα 100 πρώτα βιβλία θα φέρουν την υπογραφή του συγγραφέα. 

O Συγγραφέας

Ο Κωνσταντίνος Πουλής γεννήθηκε το 1973 στην Αθήνα. Σπούδασε κοινωνιολογία και αρχαίο δράμα στην Ελλάδα και την Αγγλία. Έχει δημοσιεύσει λογοτεχνικά κείμενα, βιβλιοκρισίες και δοκίμια στα περιοδικά Πλανόδιον, Πάροδος, Μπιλιέτο, Κ, Νέα Εστία και σημειώσεις.

Οι εκδόσεις ThePressProject


Στο ThePressPrpoject δεν μας αρέσουν οι μονόδρομοι και οι κοινοτοπίες. Πιστεύουμε ότι σε τελική ανάλυση όλα λύνονται, οι πραγματικές ιδέες μόνο λείπουν. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι στη μεγάλη γεωγραφία του δημόσιου κοινού μας χώρου. Έτσι κάνουμε και το πρώτο βήμα μας στις εκδόσεις. Θέλουμε ποιοτικές εκδόσεις με την καλύτερη δυνατή επιμέλεια, όμορφα βιβλία, όχι μόνο από συγγραφικής απόψεως. Στις δικές μας εκδόσεις ο συγγραφέας είναι το τιμώμενο πρόσωπο. Αγοράζοντας το βιβλίο του ThePressProject ενισχύετε το συνολικό μας εγχείρημα. Μας βοηθάτε να παλεύουμε με τα θηρία για να γίνεται εσείς θηρία ενήμερα. 

Πώς θα το αγοράσω;

Η τιμή του βιβλίου από το internet είναι € 12,00 χωρίς τα έξοδα αποστολής (€ 1,00 εντός Αττικής, €3,00 για την υπόλοιπη Ελλάδα). Χωρίς χρέωση, με παραλαβή από τα γραφεία του ThePressProject στο κέντρο της Αθήνας (Δεκελέων 46, Κεραμεικός, 3ος όροφος BitsnBytes). 

Μπορείτε να το αγοράσετε χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Paypal, μέσω πιστωτικής κάρτας ή με κατάθεση σε τράπεζα. Σε μία εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα παραλάβετε ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου ενώ σε 8 εργάσιμες θα σας αποσταλεί το ίδιο το βιβλίο (γίνεται και πιο σύντομα με συνεννόηση. Η καθυστέρηση αυτή υπάρχει για να διατηρηθούν στο ελάχιστο τα έξοδα αποστολής).

Μαζί με το βιβλίο θα σας παραδοθεί και η απόδειξη αγοράς. Αν θέλετε να είναι ονομαστική παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στις λεπτομέρειες του PayPal. Για αγορές με τιμολόγιο συμπληρώστε και τα απαραίτητα φορολογικά στοιχεία.

Μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά σας ενισχύετε το ThePressProject. Οποιοδήποτε ποσό άνω του κόστους αγοράς και αποστολής του βιβλίου θα θεωρείται Donation στο TPP. Μη διστάσετε να το κάνετε.

ΑΓΟΡΑ

**agora

Το κείμενο του οπισθόφυλλου

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα παλληκάρι που νόμιζε ότι έχει γεννηθεί από ένα άστρο, και γι’ αυτό φερόταν αλαζονικά. Όμως μια μέρα ένας κακός μάγος το πήρε στη δούλεψή του και το κακομεταχειριζόταν, ώσπου το παλληκάρι κατάλαβε το λάθος του και αμέσως λύθηκαν τα μάγια. Όταν έγραφε ο Όσκαρ Ουάιλντ το «Παιδί του άστρου», δεν φανταζόταν ότι θα ζούσε ο ίδιος αυτή την ιστορία, πέφτοντας από τα πολυτελή ξενοδοχεία στα καταναγκαστικά έργα. Όμως ο κόσμος είναι ρόδα και γυρίζει. Αν ο άνθρωπος που εκφράζεται από τη ρητορική του Συμβούλου Επιχειρήσεων νιώθει τώρα προστατευμένος και παντοδύναμος μέσα στη δουλειά του, την οικογένειά του και τον μηχανισμό κατασπατάλησης δημόσιου χρήματος που ονομάζεται «κόμμα εξουσίας», του εύχομαι ειλικρινά να μη χρειαστεί ποτέ στη ζωή του να μάθει τι θα πει να σου αρνούνται οι άνθρωποι ακόμη και τα σκουπίδια τους.