«Τα αποτελέσματα της παρέμβασής μας που αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα με απευθείας link που παραθέτουμε εδώ, μας αποκαθιστούν πλήρως.
Δηλώνουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας στον αγώνα που δίνουν οι συνάδελφοί μας στην ΕΡΤ εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τους.
Πρακτορείο EUROKINISSI»

Αντιγράψτε τα λινκ στη διεύθυνση του browswer σας

http://www.iefimerida.gr/news/112271/οι-εργαζόμενοι-της-ερτ-προφυλάσσουν-γραφεία-και-στούντιο-–-ετοιμα-να-εκπέμψουν-ανά-πάσα-

Διάφορα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν φωτογραφίες του Πρακτορείου για να υποστηρίξουν ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εγκαταλείπουν το Ραδιομέγαρο. Εκ των υστέρων, φυσικά, ανασκεύασαν:

«Ακόμη και αν στις οθόνες παίζει μαύρο και οι εκπομπές των εργαζομένων μεταδίδονται μέσω διαδικτύου, μέσα στο Ραδιομέγαρο, η κατάσταση που επικρατεί στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό είναι άψογη μέχρι στιγμής χάρη στην περιφρούρηση των εργαζομένων.

 
Ενα φωτογραφικό ρεπορτάζ που έκανε η Eurokinissi μέσα στο Ραδιομέγαρο, ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, μαρτυρά ότι μέσα στην ΕΡΤ όλα παραμένουν όπως πριν την περιπέτεια με το προσωρινό λουκέτο, χάρη στη φροντίδα των εργαζομένων. Οπως γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες «Για 14η μέρα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ παραμένουν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Φωτογραφίες από το κτίριο και το master control όπου φαίνεται η άψογη κατάσταση του Ραδιομέγαρου μετά από τόσες μέρες που βρίσκεται ο έλεγχος στα χέρια των εργαζομένων.» Οπωσδήποτε προκαλεί θλίψη η απουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης από τους δέκτες και ζητούμενο είναι η επαναλειτουργία της».

Επειδή το original έχει κατέβει, δείτε εδώ

Οι πρώτες περιγραφές ήταν κάπως έτσι:

«Ενα μοναδικό φωτογραφικό οδοιπόρικό μέσα σε γραφεία, διαδρόμους και στούντιο της ΕΡΤ κάνει σήμερα η Eurokinissi, προκαλώντας θλίψη με τα άδεια γραφεία, χωρίς καμία ανθρώπινη παρουσία – προς το παρόν τουλάχιστον»

Σε μερικά sites το θέμα υπάρχει ακόμα

Το πώς τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες εξηγείται εδώ