Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί πρόσκληση του στο Χάρβαρντ για την εγκαθίδρυση ενός διεθνούς προφίλ πολύ ανώτερο απ' αυτό του εθνικού τηλεπωλητή βιβλίων από κανάλια μικρής τηλεθέασης. Ο Άδωνις θέλησε να βελτιώσει το προφίλ του παίρνοντας λίγη λάμψη από το Harvard ακριβώς όπως και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και η Γιάννα Αγγελοπούλου, που στο βιβλίο της δημοσιεύει ολοσέλιδη πρόσκληση από το Harvard σε εκδήλωση για να τιμήσουν τα γενέθλιά (!) της.

Όπως αποδεικνύεται όμως τώρα, η οργάνωση της ομιλίας του υπουργού δεν έγινε από το Harvard αλλά από το European Club του Harvard, που είναι σύλλογος φοιτητών. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη άλλωστε για πρώτη φορά. Όπως αναφέρει η ακαδημαϊκός Φιλομήλα Τσουκαλά (@dexpatia), στην έρευνα της οποίας βασίζεται εν πολλοίς αυτό το ρεπορτάζ, πολύ συχνά στα μεταπτυχιακά του Κένεντι οι φοιτητές καλούν ομιλητές. Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το ποιος πήρε την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του event, που βλέπετε παραπάνω, ο Moderator της εκδήλωσης είναι ο Ιωάννης Τσούτσιας. Τον κύριο αυτό τον βρίσκουμε να συμμετέχει στην Advisor Boutique (εταιρεία δημοσίων σχέσεων) EOS PROJECT, η οποία στην ιστοσελίδα της αναφέρει ότι προσφέρει «πρόσβαση σε ανθρώπους κλειδιά».

Το διασκεδαστικό πάντως στιγμιότυπο της βραδιάς ήρθε από τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος για να αποδείξει ότι τον κάλεσε το Χάρβαντ ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία.

Εμείς θα περιμένουμε πάντως μερικές ημέρες μέχρι να αναρτήσουμε με τη σειρά μας το έγγραφο της Δι@ύγειας σχετικά με το κόστος του ταξιδιού του υπουργού.