Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβε τη ΝΔ και έκλεισε το neaellada.gr δημιουργώντας μια ιστοσελίδα για τη στήριξη της υποψηφιότητας Τσίπρα. Αλλά οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζεται να απελπίζονται αφού μετά από μια αναζήτηση που κάναμε στο ThePressProject διαπιστώσαμε ότι το nea-ellada.gr μπορεί να είναι κλεισμένο αλλά ανήκει στον Ψυχάρη του ΔΟΛ. Φανταζόμαστε θα έχουν το θάρρος να του το ζητήσουν.

Βέβαια αυτή η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι νόμοι. Τον Ιούνιο όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε το όνομα της ΝΕΡΙΤ το «Χωνί» πρόλαβε να το κλείσει και να ανεβάσει το «πειρατικό» σήμα της ΕΡΤ που έπαιζε από το ThePressProject. Αυτό δεν εμπόδισε όμως την εντελώς αδιανόητη αφαίρεση του Domain από τον αιτούντα και την παραχώρησή του στο δημόσιο. Σε κανένα άλλο κράτος δεν έχει γίνει ποτέ αυτό, αφού υπάρχουν παραδείγματα εταιρειών όπως η CocaCola που δεν είχε κλείσει έγκαιρα το Domain της και αναγκάστηκε να πληρώσει ένα τεράστιο ποσό για να το αγοράσει από αυτόν που έκανε την έξυπνη κίνηση να το κλείσει πρώτος.

Θυμίζουμε πάντως ότι αντίστοιχο κάζο είχε πάθει η κυβέρνηση πριν από λίγους μήνες όταν διαπίστωσε ότι κάποιος άλλος είχε προλάβει το domain που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από κάθε κράτος.