Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Δούρου επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» κατόρθωσε να διαψεύσει την «πραγματικότητα των δημοσκοπήσεων», οι οποίες έδιναν σταθερά τον συνδυασμό της – όπως υποστήριξε – πέντε ή έξι μονάδες πίσω από τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γ. Σγουρό.
 
Ξεκαθάρισε ότι ούτε η ίδια, ούτε ο συνδυασμός της έχει «πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών», καθώς θεωρεί ότι αυτή η τακτική αποτελεί μία εκ των αιτιών που δημιουργήθηκαν σημαντικά προβλήματα.

Πρώτο μέλημα της κ. Δούρου είναι να προχωρήσει «με την υλοποίηση αποφάσεων που είχαν παρθεί ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Όπως, για παράδειγμα, τα χρήματα για τον δήμο Περάματος, όπου 1.600 νοικοκυριά είναι εδώ και πολλούς μήνες χωρίς φως».
 
 

Ο πόλεμος με τα συμφέροντα


Εξηγώντας τη χθεσινή της δήλωση ότι «από τη Δευτέρα αρχίζει ο πόλεμος με τα συμφέροντα», υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ευθύνονται για τα κακώς κείμενα στην Περιφέρεια Αττικής και αυτοί «δεν θα καταθέσουν τόσο εύκολα τα όπλα».

Απατώντας σε ερώτηση σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν έχουμε πόλεμο με κανέναν οπαδό ομάδας, γιατί δεν είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ, είναι και το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Ουδέποτε αντιμετωπίσαμε τους οπαδούς ως δεξαμενές ψηφοφόρων, όπως έκαναν τόσα χρόνια οι προηγούμενοι από εμάς», ενώ πρόσθεσε ότι δεν έχει κανένα λόγο να μην βοηθήσει την ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο.