Με μεγάλη μας χαρά – ακόμη και αν στη θέση του εκλέγεται τελικά η Εύα Καϊλή – διαβάσαμε σήμερα την παραδοχή ήττας του κυρ Παντελή, μέσω facebook:
 
«Η συμμετοχή στις εκλογές υπήρξε μια πρωτόγνωρη και μοναδική εμπειρία. Γυρίσαμε την μισή Ελλαδα, συναντήσαμε εκατοντάδες φίλους και συντρόφους, μιλήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, γνώρισα στην πράξη τι σημαινει ασχολούμαι με την πολιτική. Τους ευχαριστω όλους γιατι με βοήθησαν να γίνω λίγο σοφότερος και θέλω να ελπίζω λίγο καλύτερος άνθρωπος. Φυσικά δεν τελειώσαμε. Ανεξάρτητα απο το αποτελεσμα η προσπάθεια για να πετύχουμε την ενότητα της κεντροαριστεράς συνεχίζεται. Θα είμαστε όλοι παρόντες. Στους συνυποψήφιους μου συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσαν με τόση αυταπάρνηση σε αντίξοες συνθήκες και στους ευρωβουλευτές μας καλή δύναμη για το δύσκολο και σημαντικό έργο που έχουν να κανουν στην ευρωβουλή.»

Για αυτό το ξεχωριστό, λοιπόν, γεγονός και ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων με αφορμή της επετείου του «μαύρου» στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου, το ΤPP διοργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι στον Π. Καψή.

Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο! Αναμένετε…