Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πήραν φωτιά από τα εξοργισμένα σχόλια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς, αλλά και για τον νέο υπουργό Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια.
 
Επίθεση δέχτηκε και η φωτορεπόρτερ, Τατιάνα Μπόλαρη από άνδρες των ΜΑΤ και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κολλάρο και χτυπήματα στα πλευρά.
 
Η Τατιάνα Μπόλαρη είχε δεχτεί ξανά επίθεση από αστυνομικούς το 2011 όταν κάλυπτε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα.

Απόφαση χωρίς σκεπτικό 

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής του υπουργείου Οικονομικών κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο έκρινε παράνομη την απομάκρυνση των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ και των ΔΟΥ και παράλληλα διέτασσε την επαναπρόσληψή τους.
 
Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι καθαρίστριες μένουν εκτός έως τη συζήτηση της αίτησης αναίρεσης του υπουργείου στις 23 Σεπτεμβρίου.
 
Στη δισέλιδη απόφαση του Αρείου Πάγου που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης δεν υπάρχει σκεπτικό, όπως προβλέπεται στις διαδικασίες αναστολής.
 
Με την απόφαση αυτή, πάντως, συνεχίζεται η εκκρεμότητα για το καθεστώς διαθεσιμότητας των 397 γυναικών, οι οποίες βρίσκονται έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
 
Μετά την ανακοίνωση της απόφασης οι καθαρίστριες παρέμειναν συγκεντρωμένες στην οδό Νίκης, όπου δέχτηκαν νέα βίαιη επίθεση. Άντρες των ΜΑΤ τις απώθησαν βίαια προς το πεζοδρόμιο χρησιμοποιώντας γκλομπ. 
 
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, τρεις καθαρίστριες και η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.