Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε ακόμη ένας αφροαμερικανός στην κομητεία τους Σεντ Λούις κοντά στο Φέργκιουσον, όπου συνεχίζονται οι διαδηλώσεις, μετά την δολοφονία του Μπράουν από αστυνομικό. 
 
Σύμφωνα με το CNN, την Τρίτη ο 23χρονος αφροαμερικανός ο οποίος φέρεται να κρατούσε μαχαίρι, δεν υπάκουσε στις εντολές των αστυνομικών να σταματήσει να τους πλησιάζει και δέχτηκε θανάσιμους πυροβολισμούς.
 

Στους δρόμους μέχρι το πρωί

Οι διαδηλωτές έμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στους δρόμους του Φέργκιουσον, όπως και οι ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας. Προς το τέλος, ξέσπασαν μικροσυμπλοκές, ενώ έγιναν και συλλήψεις.

 
Την Τετάρτη, η εισαγγελία αναμένεται να παρουσιάσει όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί για τον θανάσιμο πυροβολισμό του 18χρονου Μάικλ Μπράουν από τον αστυνομικό Ντάρεν Ουίλσον ώστε να αποφασιστεί αν θα κινηθεί έρευνα σε βάρος του.
 
 

Στο Φέργκιουσον ο υπουργός Δικαιοσύνης
 

Την ίδια ημέρα, στο Φέργκιουσον θα φτάσει ο υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ, τον οποίο έστειλε στην πόλη ο Λευκός Οίκος ειδικά για την υπόθεση εξαιτίας της σημασίας της. 
 
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διατάξει νέα νεκροψία (η τρίτη στο σώμα του Μπράουν, μετά την αρχική της αστυνομίας και δεύτερη που έγινε κατ' εντολή της οικογένειας). Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει τη Δευτέρα.