Το σχόλιο στο προφίλ του ΠΑΣΟΚ ανέφερε τα εξής: «Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ…».

Λίγο μετά την ανάρτηση, το γραφείο Τύπου του κόμματος την απέσυρε, ενώ ακολούθησε νέα ανάρτηση, ενυπόγραφη, που αναφέρει ότι «το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ήταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ».

 
Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε.»
 
Σημειώνεται ότι οι παπανδρεϊκοί μετέτρεψαν σε αρένα το Ζάππειο τη Δευτέρα, ενώ αποδοκίμασαν και γιουχάισαν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος μετά βίας κατάφερε να ολοκληρώσει τον χαιρετισμό που επρόκειτο να απευθύνει.