Περισκόπιο

Δευτέρα με Παρασκευή 14:00 – 16:00
Ο Φίλιππος Πετρίδης μαζί με τον Παρασκευά (Γιώργος Μάλαμας) επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή στο ThePressProject Radio. Η ατζέντα της ημέρας με τους αληθινούς πρωταγωνιστές, τη μουσική, τις αισθήσεις και τα γεγονότα, μέσα από την επικαιρότητα και τη φαντασία.

Εντός / Εκτός

Δευτέρα με Πέμπτη 16:00 – 17:00
Ο Κώστας Εφήμερος και ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος εξετάζουν τα δίπολα της πολιτικής καθημερινότητας και διαφωνούν… καταστατικά. Μια ενημερωτική πολιτική εκπομπή με παρασκήνιο από τη Βουλή και την κοινωνία.

Σαΐτα

Δευτέρα με Παρασκευή 17:00 – 18:00
Η Λαμπρινή Θωμά επιστρέφει στον ραδιοφωνικό αέρα του ThePressProject Radio αποκλειστικά για τον ακροατή της που θέλει να μάθει ό,τι συμβαίνει στις πέντε πονεμένες ηπείρους.

Πιτσιρίκος

Κάθε Δευτέρα 18:00 – 19:00
Ο Πιτσιρίκος επιστρέφει στο ραδιόφωνο του ThePressProject και σπάει τη σιωπή του. Ήρθε η ώρα να τα πει όλα ξανά από την αρχή (γιατί την προηγούμενη φορά δεν προσέχατε και πολύ).

Συνεντεύξεις

Κάθε Τρίτη 18:00 – 19:00
Κάθε εβδομάδα ένας ξεχωριστός άνθρωπος των τεχνών κλείνεται για μια ώρα στο Studio του ThePressProject και μιλάει στον Χρήστο Φιλίππου για την τέχνη του αλλά και την κοινωνία στην οποία αυτή οφείλει να ζήσει.

Αυτοκίνηση

Κάθε Τετάρτη 18:00 – 19:00
Ο Κώστας Παστρίμας (και ο Δημήτρης Μπούνιας όποτε προλαβαίνει) παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα πλήρες ρεπορτάζ για όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού… και παίζουν ροκ τραγούδια.

Beats&Vibes

Κάθε Πέμπτη & Παρασκευή 18:00 – 19:00
Μια άνιση απόπειρα καταγραφής της μουσικής που δεν παίχθηκε ποτέ στα mainstream ραδιόφωνα. Με την επιμέλεια του Σωτήρη Σβανά.