Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, οι τραυματίες είναι 12, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Belga μετέδωσε ότι μεταξύ των τραυματιών είναι και αστυνομικοί. 
 
Αρκετά Ι.Χ. οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε καταστήματα.
 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των συνδικάτων, που διοργάνωσαν την κινητοποίηση σε συνεργασία με κόμματα της αριστεράς και άλλες ενώσεις, έως και 130.000 πολίτες κατέβηκαν στους δρόμους των Βρυξελλών.
 
Τα συνδικάτα χαιρέτισαν την «ιστορική» κινητοποίηση, που ξεπέρασε σε συμμετοχή τις τελευταίες διαδηλώσεις εναντίον των πολιτικών λιτότητας, το 2011 και το 2013.
 

Συνέχεια με απεργίες

Η διαδήλωση είναι το προοίμιο της αντεπίθεσης στο σχέδιο της νέας δεξιάς κυβέρνησης, το οποίο προβλέπει περικοπές δαπανών ύψους 11 δισ. ευρώ.
 
Απεργίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε διάφορους κλάδους τις επόμενες εβδομάδες, πριν τη γενική, εθνική απεργία της 15ης Δεκεμβρίου.
 
Σημαντικές διαμαρτυρίες προκαλεί και το σχέδιο αύξησης της ηλικίας συνταξιοδότησης από τα 65 έτη στα 67 από το 2013.
 
Ο Σαρλ Μισέλ, 38 ετών, που ορκίστηκε στις αρχές Οκτωβρίου, ετέθη επικεφαλής κυβέρνησης συνασπισμού στην οποία συμμετέχει μόνο ένα γαλλόφωνο κόμμα, το Μεταρρυθμιστικό Κίνημα, και τρία φλαμανδικά δεξιά κόμματα: το εθνικιστικό Νέα Φλαμανδική Συμμαχία (N-VA) του Μπαρτ Ντε Βέβερ, οι Φλαμανδοί Χριστιανοδημοκράτες του CD&V και οι Φλαμανδοί Φιλελεύθεροι.