Σε συνέχεια των χθεσινών καταγγελιών ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι «Υπάρχει πολύ υλικό που θα αποδειχθεί» σχετικά με την υπόθεση δωροδοκίας της βουλευτή των ΑΝΕΛ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Το σημαντικό πολιτικά είναι ότι ο Γραμματέας της ΝΔ αρνείται τη σχέση του κυρίου αυτού με τη ΝΔ. Έχουμε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την άμεση σχέση με τη ΝΔ» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ πρόσθεσε ότι όλα τα στοιχεία θα δοθούν στον εισαγγελέα και θα ζητήσει την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών.
Η δικογραφία ανασύρθηκε και επέστρεψε στον εισαγγελέα Εφετών Π. Παναγιωτόπουλο με αφορμή την καταγγελία της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου, η οποία ήδη κλήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κατάθεση. Η βουλευτής, ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι της προτάθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να ψηφίσει για πρόεδρο Δημοκρατίας, καταγγελία που επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της εν λόγω εκπομπής και ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος.
 
Σύμφωνα με τη βουλευτή, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση «με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της» και ότι επίσης ο συνομιλητής της, της ανέφερε ότι «τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια». Ο Πάνος Καμμένος αντίστοιχα ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού βουλευτή του κόμματός του.