Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο δραστών, οι οποίοι φέρεται πως είναι αδέλφια και διέφυγαν με αυτοκίνητο μετά την επίθεση.
 
Αξιωματούχος της εισαγγελίας δήλωσε ότι ο νεότερος εκ των τριών ενόπλων παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Σαρλβίλ-Μεζιέρ, η οποία βρίσκεται περίπου 230 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Παρισιού.
 
Το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, μετέδωσε ότι ο νεαρός αποφάσισε να παραδοθεί αφότου είδε ότι είχε αναρτηθεί το όνομά του στα μέσα ενημέρωσης. Είπε, επίσης, ότι άνθρωποι από τον κύκλο των άλλων δύο δραστών συνελήφθησαν.
 
Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των δύο αδελφών, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Η αστυνομία χαρακτήρισε τους δύο δράστες ως «επικίνδυνους». 

 

Η αστυνομία εξέδωσε έγγραφο που απευθυνόταν στις δυνάμεις ασφαλείας στην περιοχή του Παρισιού όπου αναφέρονταν τα ονόματα των τριών δραστών. Στο έγγραφο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, κατονομάζονται οι τρεις ένοπλοι ως Σαΐντ Κουατσί γεννημένος το 1980, Σαρίφ Κουατσί γεννημένος το 1982 και ο Χαμίντ Μουράντ γεννημένος το 1996.
 
Οι αδελφοί Κουατσί είναι από την περιοχή του Παρισιού, ενώ ο Μουράντ από την πόλη Ρεμς που βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, δήλωσε στο Ρόιτερς κυβερνητική πηγή.
 
Η αστυνομική πηγή αποκάλυψε ότι ένα από τα αδέλφια είχε καταδικαστεί στο παρελθόν με κατηγορίες για τρομοκρατία. Στον Σερίφ Κουατσί είχαν απαγγελθεί κατηγορίες το 2005 για την ανάμειξή του σε τρομοκρατική οργάνωση, λίγο πριν την αναχώρησή του για το Ιράκ με σκοπό να ενταχθεί σε ομάδα ισλαμιστών μαχητών. Καταδικάστηκε το 2008 σε 18 μήνες φυλάκιση, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.