Το μαύρο στην ΕΡΤ εκτός από μια σοκαριστική αντιδημοκρατική πράξη που άφησε στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους είχε ως αποτέλεσμα και κάτι πολύ θετικό: ο κόσμος αναζήτησε τρόπους να συνεχίσει να παρακολουθεί το αυτοδιαχειριζόμενο πρόγραμμα και κατάλαβε ότι η τηλεόραση δεν είναι το κουτί που έχουν τα σπίτια μας στο σαλόνι αλλά το τηλεοπτικό προϊόν που παίζει μέσα σε αυτό.

Σήμερα, δύο χρόνια σχεδόν μετά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δοκιμάσουμε και να δοκιμαστούμε σε αυτόν τον νέο συναρπαστικό κόσμο. Το ThePressProject απέκτησε ένα σύγχρονο HD πολυκάμερο στούντιο, προχώρησε σε δημοσιογραφικές συμφωνίες και εξασφάλισε ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν με στόχο τη δημιουργία ενός ουσιαστικού τηλεοπτικού καναλιού που δεν ορίζεται από συμφέροντα συνδεμένα με δημόσια έργα και τραπεζικά ομόλογα.

Ήδη το 3ο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ» γυρίστηκε στο νέο στούντιο ενώ τις επόμενες ημέρες θα σας προσφέρουμε νέες καθημερινές εκπομπές. Το πρόγραμμα που ετοιμάζουμε φυσικά είναι τώρα επικεντρωμένο στις εκλογές, αλλά ο στόχος μας παραμένει πολύ μεγαλύτερος και πολύ πιο μακροπρόθεσμος.

 

TheRedProject

Στο δρόμο για τις εκλογές ο ραδιοφωνικός σταθμός «στο Κόκκινο» και το ThePressProject προχώρησαν σε δημοσιογραφική συμφωνία για την κοινή παραγωγή ενός καθημερινού πολιτικού talk show που θα προβάλλεται μέσα από τις ιστοσελίδες μας αλλά και από δίκτυο τηλεοπτικών σταθμών σε όλη την επικράτεια (το πρόγραμμα παρέχεται σε οποιονδήποτε θέλει να το συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του).

Οι συνεργαζόμενοι σταθμοί

Η εκπομπή θα μεταδίδεται διαδικτυακά μέσω του Κόκκινου, και του The Press Project (The Red Project), και τηλεοπτικά στην Αττική τον Kontra στις 6 το απόγευμα, στην Στερεά Ελλάδα από το κανάλι ΕΝΑ στις 12 τα μεσάνυχτα, στις Κυκλάδες από το Σύρος TV στις 11 το βράδυ, στη Θεσσαλία από το Θεσσαλία TV στις 7 το απόγευμα, στην Πάτρα από το Λεπάντο στις 7 το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη από το Γνώμη TV στις 9 το βράδυ και στα Χανιά από το κανάλι Κρήτη 1 στις 11 το βράδυ.

» ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

Στα «τραπέζια» του καθημερινού talk show «ΕΚΛΟΓΕΣ 2015» θα συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές της εκλογικής μάχης και δημοσιογράφοι ενώ ενεργή συμμετοχή θα έχουν και οι χρήστες του διαδικτύου που θα μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους.

» COUNTDOWN & ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Επιπλέον το ThePressProject θα παρουσιάσει την εκπομπή 20λεπτων συνεντεύξεων «Countdown» με την Βασιλική Σιούτη και την Ντίνα Καράτζιου, ενώ η σατιρική εκπομπή ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ειδικά για τις επόμενες ημέρες θα αυξήσει τις «εμφανίσεις» της παρεμβαίνοντας σε όσα συμβαίνουν.

» Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΖΩΝΤΑΝΑ

Το βράδυ των εκλογών, στις 25 Ιανουαρίου, θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένας διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος ζωντανής μετάδοσης της εκλογικής μάχης από τις 6 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ. Με σύστημα ζωντανής μετάδοσης αποτελεσμάτων, συνδέσεις με τα κέντρα των κομμάτων, τραπέζια συζήτησης και ειδικούς αναλυτές.

» ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Το ThePressProject συνεχίζει τη ραδιοφωνική του παρουσία με καθημερινό 5ωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα από τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τις 7 το απόγευμα εντάσσοντας ειδική προεκλογική εκπομπή κάθε μεσημέρι και νέες εκπομπές όλη την εβδομάδα.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Όλα αυτά γίνονται με προσωπικές θυσίες και επειδή γύρω από το ThePressProject υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ικανότητες και μοναδική όρεξη. Για να καταφέρουμε όχι απλά να αυξάνουμε τις δραστηριότητες μας αλλά ακόμα και για να επιβιώσουμε στον αφιλόξενο κόσμο των ΜΜΕ χωρίς δεσμεύσεις και δουλείες χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Πατήστε λοιπόν το πορτοκαλί κουμπί στην κορυφή της σελίδας και ενισχύστε μας. Να θυμάστε: το ThePressProject θα συνεχίσει να μην παίρνει διαφημίσεις από τράπεζες και δημόσιες επιχειρήσεις και στις 26 του Ιανουαρίου, γιατί ο ρόλος των ΜΜΕ είναι να ελέγχουν την εξουσία και όχι να παίζουν παιχνίδια μαζί τους… όποια και αν είναι η εξουσία.

Μείνετε συνδεμένοι λοιπόν γιατί μια νέα εποχή στο διαδίκτυο ξεκινάει… και αυτή είναι μόνο η αρχή της…