Σημειώνεται ότι ο κ. Δραγασάκης σε δηλώσεις του έχει κάνει λόγο για αλλαγές στις τράπεζες μετά από διαβούλευση, χωρίς να πληγούν τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων. 
 
Σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης διαβεβαίωσε ότι οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στις τράπεζες θα γίνουν σε συνεργασία με τους ιδιώτες επενδυτές και ότι δεν θα πληγεί η μετοχική αξία των τραπεζών. 
Μετά την συνάντηση αυτή, ακολούθησε ανακοίνωση της Eurobank για αλλαγή της διοίκησης της τράπεζας με την τοποθέτηση του Νίκου Καραμούζη στη θέση προέδρου και την αντικατάσταση του Χρήσοτυ Μεγάλου στην θέση του CEO από τον Φωκίωνα Καραβία.

Για την Ιστορία: «Θέτουμε το τραπεζικό σύστημα υπό την ιδιοκτησία και τον έλεγχο του δημοσίου, με ριζική τροποποίηση του τρόπου λειτουργίας του και των στόχων που σήμερα υπηρετεί, με αναβάθμιση του ρόλου των εργαζομένων και των καταθετών. Ιδρύουμε δημόσιες τράπεζες ειδικού σκοπού με αντικείμενο την αγροτική πίστη, τη μικρή και μεσαία επιχείρηση και τη λαϊκή στέγη», ανέφερε η Πολτική Απόφαση του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.