Η  κ. Αντρέεβα, μίλησε για παραγωγικές συζητήσεις που έχουν στόχο – όπως είπε – να καταλήξουν σε έναν «αξιόπιστο και ολοκληρωμένο κατάλογο μεταρρυθμίσεων». Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα επιστρέφουν τα μέλη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις του Brussels Group από την περασμένη Παρασκευή. “Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο για την Ελλάδα”, επεσήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Γάλλο πρόεδρο στο Βερολίνο, τονίζοντας πως η χώρα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις της, παρά το περιθώριο ελιγμών που υπάρχει.
 
“Δεν υπάρχει άλλη λύση για την Ελλάδα παρά να παραμείνει κομμάτι της ευρωπαικής ζωής , δήλωσε από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.
 
Σύμφωνα τώρα με κυβερνητικές πηγές, οι συνεδριάσεις του Brussels Group έγιναν σε πολύ καλό κλίμα, με αμοιβαία βούληση για την επίτευξη συμφωνίας και σημειώνουν ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην εντατικοποίηση της διαδικασίας άντλησης στοιχείων στην Αθήνα. 
 
Οι συζητήσεις των τεχνικών κλιμακίων με τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών συνεχίζονται ομαλά, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του υπουργείου και πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες δεν θα ολοκληρωθούν άμεσα.
 
Για τη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με εκπροσώπους της PIMCO, του μεγαλύτερου οργανισμού διαχείρισης ομολόγων παγκοσμίως, ανέφερε ότι στο επίκεντρο βρέθηκαν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους θεσμούς και οι δημοσιονομικές προοπτικές.