«Ποδαρικό» έκαναν ο κ. Τσακαλώτος με τον Α. Γεωργιάδη. Ο βουλευτής της ΝΔ, ξεπέρασε το θέμα της ΕΡΤ και επικεντρώθηκε στη διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους δανειστές.

«Μαθαίνετε, αλλά μαθαίνετε στου κασίδη το κεφάλι. Όταν σας λέγαμε ότι δεν θα πάρετε παράταση χωρίς λεφτά, μας λέγατε κινδυνολόγους», απαντώντας στον κ. Τσακαλώτο, που νωρίτερα είχε δηλώσει  πως «όταν διαπραγματεύεσαι κάνεις και λάθη. Όταν δεν διαπραγματεύεστε δεν κάνετε λάθη. Όταν σου δίνουν έξι μήνες παράταση της δανειακής σύμβασης και συ λες ότι θέλεις δύο μήνες παράταση για να στραγγαλίσεις την επόμενη κυβέρνηση, δηλαδή να στραγγαλίσεις την δημοκρατία, δεν πρόκειται για λάθος. Γιατί είσαστε στην ίδια μεριά».

«Εγώ με την καλή μου την καρδιά σας πίστωσα την σημερινή άνοδο του Χρηματιστηρίου», δήλωσε ο Γεωργιάδης, για να λάβει την απάντηση Τσακαλώτου «Μαθαίνουμε από τα λάθη μας και γι’ αυτό λέμε την αλήθεια στο λαό. Γι’ αυτό κάνουμε συνεχώς βελτιώσεις για τον συντονισμό και την βελτίωση της διαπραγμάτευσης».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. φίλης, τόνισε ότι «ζούμε ανατροπή του πολιτικού συστήματος, ενώ συγκροτείται ένας εναλλακτικός πόλος διακυβέρνησης». Από τη μεριά του, ο Κουτσούκος του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και ευχήθηκε να «μη γίνει το αδιέξοδο τους αδιέξοδο της χώρας».

Τέλος,ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, επισήμανε ότι υπάρχει σκόπιμη ψυχολογική προετοιμασία με σκοπό την αποδοχή νέας συμφωνίας σε βάρος του λαού, ώστε να υπάρξει αποδοχή της φτώχιας.