Σήμερα εξέπνευσε και τέταρτος τραυματίας. Πρόκειται για τον Κώστα Μαγγούρα, που ήρθε να προστεθεί στους Αντώνη Αβράμπο, Μπάμπη Δευτεραίο και Ντελιλάι Ραμαντάν.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των ΕΛΠΕ σημειώνει ότι το δυστύχημα της 8ης Μαΐου εξελίχθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς σήμερα εξέπνευσε και ο τέταρτος σοβαρά τραυματισμένος εργαζόμενος. Εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και την “βαθιά οδύνη”, στην οικογένεια του Κώστα και δηλώνουν “την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή τους”.

Στην ανακοίνωση, στη συνέχεια, αναφέρεται ότι οι άλλοι δύο τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και ο ένας, μάλιστα, έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Σχόλιο TPP: Στην ανακοίνωση της η εταιρία αφού πρώτα εκφράσει την οδύνη της για τον θάνατο ενός ακόμα εργαζόμενου αναφέρει ότι η διοίκηση τονίζει ακόμη μια φορά πως η αυστηρή τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα πρέπει να είναι βασικό μέλημα όλων και ζητά από τους εργαζομένους να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση,ώστε το δυστύχημα στο διυλιστήριο Ασπροπύργου να είναι το τελευταίο.

Με την ανακοίνωση αυτή δηλαδή η διοίκηση φέρεται να έχει βγάλει ήδη το συμπέρασμα ότι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι φταίνε για το ατύχημα και από αυτούς να ζητάει στο μέλλον να είναι πιο προσεκτικοί. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πιστεύουν το ίδιο και τα μέλη της οικογένειας των νεκρών εργαζόμενων.