Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα FM», ο Πάγκαλος δήλωσε ότι θα ψηφίσει «ναι», ώστε να απομακρυνθεί από την κυβέρνηση «η εγκληματική παρέα του Τσίπρα».

«Αν με ρωτήσετε αν σας αρέσει αυτός ο συμβιβασμός ή όχι, θα απαντήσω όχι. Εγώ θέλω να ψηφίσω όχι στον Τσίπρα, όχι στην εγκληματική παρέα του, όχι στην παραβίαση του Συντάγματος, όχι στην καταπάτηση κάθε νόμου και κάθε εθίμου, που μάς έκανε να ζούμε μέσα σε μια πολιτισμένη μέχρι τώρα, όχι στη δραχμή, όχι στην επιστροφή του κόσμου στην κομμουνιστική δικτατορία και αυτό το όχι είναι ‘ναι’. Αυτοί δεν θέλουν να πετύχει η διαπραγμάτευση. Όλα αυτά είναι επικοινωνιακά κόλπα, τερτίπια, παραπλανήσεις και ψέματα. Στην Ελλάδα θέλουν δραχμή. Αυτά τα παιδιά είναι αριστοκράτες, άεργοι, φανατικοί, δογματικοί, θανατολάτρες, θέλουν το θάνατο της χώρας».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «Στάλιν της Ελλάδας» τον Αλέξη Τσίπρα και επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι καλά η γυναίκα. Είναι δυνατόν να αφήσουμε να διαλυθεί η Βουλή, κάτω από μια ψυχωτική ατμόσφαιρα;»