Αν στείλεις ένα … «ΝΑΙ» κερδίζεις δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας! Αυτή την προσφορά διαφημίζει η WIND τις τελευταίες ημέρες, ζητώντας από τους συνδρομητές της να πληκτρολογήσουν την συγκεκριμένη λέξη προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη παροχή.
 
Οι συνειρμοί με την τρέχουσα συγκυρία του δημοψηφίσματος της Κυριακής, είναι τουλάχιστον προφανείς. Τόσο που ακόμη και ο πλέον «απολιτίκ» αρμόδιος ενός τμήματος marketing μπορεί να την κατανοήσει. Πάντως η πρακτική αυτή έχει προκαλέσει την διαμαρτυρία συνδρομητών της εταιρίας.
 
Μάλιστα η εργασιακή πρακτική της επιχείρησης (έχουν καταγγελθεί πολλάκις αντεργατικές πρακτικές της επιχείρησης από τα συνδικάτα του κλάδου) σαφώς δεν την κατατάσσει στις …αντιμνημονιακές δυνάμεις.
 
Με ανακοίνωσή της πάντως η εταιρία υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο διαφημιστικό δεν σχετίζεται με την πολιτική επικαιρότητα. Όπως αναφέρει «το ΝΑΙ σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με τη ΔΩΡΕΑΝ επικοινωνία και δεν έχει καμία σχέση ή αναφορά στις πολιτικές εξελίξεις, ούτε αμέσως ούτε εμμέσως!».