Τρόμος και φόβος στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Ζηλεύει τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ΣΚΑΪ! Το «μέντιουμ» «Πρώτο Θέμα» γράφει πως το «ΟΧΙ» σημαίνει: «Άμεσο κούρεμα καταθέσεων»-«Τράπεζες και ATMs κλειστά»- «Δελτίο σε τρόφιμα, φάρμακα, βενζίνη» – «Φεύγουν οι τουρίστες». Ξέχασαν να γράψουν πως με το «ΟΧΙ» ένας σεισμός θα καταστρέψει την Ελλάδα!
 
Το «Πρώτο Θέμα» είναι γνωστό για τις δημοσιογραφικές του προσεγγίσεις. Στο δρόμο για το δημοψήφισμα εκπροσωπεί τη χειρότερη δυνατή κινδυνολογία και σήμερα …απογειώνεται! Με λίγα λόγια λέει στον κόσμο: Ψηφίστε «ΝΑΙ», γιατί αλλιώς θα εξαφανιστούμε!
 
Το «Πρώτο Θέμα», μετά την «εργολαβία» υπεράσπισης της «Χρυσής Αυγής», τώρα είναι στην πρώτη γραμμή της καταστροφολογίας, υιοθετώντας άκριτα όλα τα σενάρια και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Βγαίνει ακόμα πιο μπροστά και από σενάρια και από ρεπορτάζ. Τα εμφανίζει ως δεδομένα!
 
Το «Πρώτο Θέμα» ας μη ζηλεύει άλλο τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και ΣΚΑΪ. Είναι το MEGA των εφημερίδων, ξεπερνώντας ακόμα τις εφημερίδες των παραδοσιακών συγκροτημάτων Τύπου, που στηρίζουν το «ΝΑΙ».