«Αγροτιά τέλος χωρίς αγροτικό πετρέλαιο» ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας, προχθές. Με αυτόν τον τρόπο η εφημερίδα συμμετείχε κι αυτή στην καταστροφολογία των κυρίαρχων ΜΜΕ, στην Αθήνα.

Για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας έβγαλε ανακοίνωση και αναφέρει: «Είναι φανερό ότι η εφημερίδα «Ελευθερία» έχει πάρει θέση, πλήρως συγχρονισμένη με την κουστωδία των αθηναϊκών διαπλεκόμενων μέσων και αποφασίζει να ψηφίσει την Κυριακή «ΝΑΙ». Με αφορμή το χθεσινό της πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με τίτλο  «Αγροτιά τέλος χωρίς αγροτικό πετρέλαιο» η εφημερίδα επιλέγει να τρομοκρατήσει τους αγρότες μας, στρέφοντάς τους –πονηρά-προς το «ΝΑΙ»».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται:  «Το ίδιο το ρεπορτάζ της εφημερίδας αυτοακυρώνεται, αφού στο δεύτερο μέρος του (σελ. 9) εμπεριέχει την διάψευση του τίτλου από τον ίδιο τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Βαγγέλη Αποστόλου. Όμως, με τον συγκεκριμένο βαρύγδουπο πρωτοσέλιδο τίτλο, οι «τρομοκρατικές» εντυπώσεις ήδη δημιουργήθηκαν, απομακρύνοντας τους αγρότες μας από την αλήθεια, η οποία  «ενταφιάζεται» στο εσωτερικό της εφημερίδας».