ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα απαντήσει στα ερωτήματα των δημοσιογράφων Κώστα Εφήμερου και Γεράσιμου Λιβιτσάνου και φυσικά και στους πολίτες που μπορούν από τώρα να χρησιμοποιούν το #askTPP για να στείλουν τις δικές τους ερωτήσεις.

Η συνέντευξη θα δοθεί στο τηλεοπτικό studio του ThePressProject και θα είναι ελεύθερη προς μετάδοση για όποιον τηλεοπτικό σταθμό θέλει να την αναμεταδώσει με την προϋπόθεση ότι θα την παρουσιάσει ολόκληρη και χωρίς διαφημίσεις πάνω στο πρόγραμμα του TPP. Η μετάδοση είναι επίσης ελεύθερη για οποιαδήποτε ιστοσελίδα θέλει να ενσωματώσει τον player.

Το ThePressProject συνεχίζει την 24ωρη κάλυψη των δραματικών εξελίξεων που ξεκίνησε το απόγευμα της 18ης Ιουνίου με περισσότερους από 2,4 εκατομμύρια απόλυτα μοναδικούς επισκέπτες αυτή την περίοδο. Την Κυριακή 12 Ιουλίου το thepressproject.gr σύμφωνα με το twitter το 5o site με αναφορές στον κόσμο, πάνω από το Facebook, το Youtube, την Washington Post και το New Yorker. Επίτευγμα μοναδικό για την ιστορία του ελληνικού διαδικτύου.

Το ThePressProject στηρίζεται στους αναγνώστες του. Μην το ξεχνάτε αυτό.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του TPP συνεχίζεται…