Διαψεύδει την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π) ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης με απαντητική επιστολή του σε ρεπορτάζ που δημοσίευσε το ThePressProject.gr.

Η απάντηση του Γιάννη Δραγασάκη

Στην επιστολή που μας απέστειλε ο Γιάννης Δραγασάκης σημειώνει τα εξής: “Δημοσίευμα της ιστοσελίδας ThePressProject επιχειρεί την εμπλοκή του ονόματός μου σε υποθέσεις που αφορούν τη λειτουργία της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.). Επιθυμώ να δηλώσω ότι ούτε τώρα ούτε ως Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης είχα την όποια εμπλοκή ή αρμοδιότητα για τα θέματα της εν λόγω Επιτροπής. Επομένως, η αναφορά του ονόματός μου στο εν λόγω δημοσίευμα είναι πλήρως ανυπόστατη, αλλά και «περίεργη», καθόσον γίνεται 3 ημέρες πριν από τις εκλογές”.

Το σχόλιο του TPP

Από την πλευρά του ThePressProject.gr, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η ενασχόλησή μας με το συγκεκριμένο θέμα, ως αντικείμενο ρεπορτάζ, έχει ξεκινήσει ήδη από τις 6  Αυγούστου, όταν δεν υπήρχαν ούτε καν υπόνοιες για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Επίσης, το ThePressProject.gr έχει αποδείξει ότι στηρίζει τα ρεπορτάζ του σε πηγές αλλά και συγκεκριμένα ντοκουμέντα τηρώντας τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Το δημοσίευμα μας στηρίζεται σε συγκεκριμένη πληροφόρηση και εάν και εφόσον αποδειχθεί ανακριβές δεν θα διστάσουμε να επανορθώσουμε.

Να σημειώσουμε ότι το TPP έχει ως μόνο γνώμονα την ενημέρωση των αναγνωστών του άσχετα με την τρέχουσα πολιτική συγκυρία. Με βάση τα παραπάνω αντιπαρερχόμαστε το σχόλιο για …”περίεργη” αναφορά.