Ο Δημοσθένης Δημητράκος άφησε πολλά κενά σημεία στην κατάθεση του, λέγοντας πως δεν γνωρίζει ή δεν θυμάται τα περισσότερα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του χτυπήματος, αν και είχε ενημερωθεί από την παρέα του Π. Φύσσα σχετικά με την ύπαρξη ομάδας φασιστών μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Όπως δήλωσε, είχε επικοινωνία με τον Χατζησταμάτη ο οποίος φέρεται να είναι ο «μεσάζοντας» ανάμεσα στην παρέα του Φύσσα και των χρυσαυγιτών, ωστόσο δεν ενημερώθηκε για την πρόθεση των χρυσαυγιτών να επιτεθούν στην παρέα.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, Παναγιώτης Δημητράκος, κατέθεσε ότι η παρέα του Φύσσα αποτελούταν από 3-4 άτομα, ενώ σε προηγούμενη κατάθεση του είχε κάνει λόγο για παρέα 10 ατόμων και ανάμεσα τους δύο κοπέλες. Παράλληλα, σε προηγούμενη κατάθεση είχε αναφέρει ότι ενημερώθηκε για το χτύπημα από θαμώνες του μαγαζιού, κάτι που είπε σήμερα πως δεν συνέβη.

Ακόμα, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης, αλλά ούτε και έχει παρακολουθήσει τον τρόπο λειτουργίας τους σε συγκεντρώσεις και μοτοπορίες. Τέλος, ανέφερε ότι η ένταση ανάμεσα στην παρέα Φύσσα και τους μαυροφορεμένους μπορεί και να προέκυψε από ένταση λόγω του αγώνα. Η δίκη θα συνεχιστεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη όλης της δίκης: