Στη σύσκεψη συζητήθηκε η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών και φορέων, με τον οικονομικό εισαγγελέα να ζητά ενίσχυση και αρωγή στο έργο του. Το αίτημα έγινε δεκτό από τον υπουργό και αποφασίστηκε να δοθεί οποιαδήποτε βοήθεια, καθώς αποφασίστηκαν και τακτικές συναντήσεις των μελών της ομάδας για καλύτερο συντονισμό και παραγωγή αποτελεσμάτων.
 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο οικονομικός Εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Αθανασίου, οι Εισαγγελείς που συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας, για τη συμφωνία με τη Βόρεια Ρηνανία – Βεστφαλία, κυρία Ελένη Τουλουπάκη και κ. Ιωάννης Δραγάτσης, ο Γενικός Γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργος Βασιλειάδης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και πρόσωπα του Υπουργείου Οικονομικών.
 
Σε συνέντευξή του την Κυριακή, ο ΥΠΟΙΚ της Ρηνανίας-Βεστφαλίας ο οποίος παρέδωσε τη λίστα στις ελληνικές αρχές, σημείωσε πως μπορεί να βοηθήσει και το υπουργείο του την ελληνική κυβέρνηση στην έρευνα της υπόθεσης των λογαριασμών Ελλήνων καταθετών.