Εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από τα γραφεία της εταιρείας στην οδό Λαοδικείας προκειμένου να εμποδίσουν την συνάντηση εκπροσώπων της γαλλικής εταιρείας Suez με τους αρμόδιους διευθυντές της ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, οι εκπρόσωποι της γαλλικής εταιρείας είχαν προγραμματίσει ανεπίσημη παρουσίαση στους διοικούντες χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το γεγονός από την διοίκηση. Ο Γιάννης Μπενίσης, διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ που διορίστηκε άμισθος ειδικός σύμβουλος για θέματα αναπτυξιακού και επενδυτικού ενδιαφέροντος στο γραφείο του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα, είπε στους εργαζόμενους πως δεν κάλεσε η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ την Suez και πως οι διοικούντες δεν έχουν καμία ανάμειξη σε σχέδια πώλησης.

Ο Πέτρος Μπαστέας, μέλος του ΔΣ του συλλόγου προσωπικού της ΕΥΔΑΠ και μέλος του ΣΕΚΕΣ (Συμμετοχικό Ενωτικό Κίνημα Εργαζομένων και Συνταξιούχων) δήλωσε στο ThePressProject «Τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ολάντ στην Ελλάδα αρχίζουν και γίνονται εμφανή. Εμείς πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί το 11% της ΕΥΔΑΠ στην Suez. Δεν πρόκειται να τους το επιτρέψουμε. Οι εργαζόμενοι από όλους τους πολιτικούς χώρους θα είμαστε εδώ».