Με αφορμή λοιπόν τους σχετικούς διεθνείς εορτασμούς, οχτώ μήνες μετά την επαναλειτουργία της, η ΕΡΑ αναβιώνει τις παλιές καλές και ένδοξες εποχές της. Έστω και για μια μόνο μέρα.
 
Έτσι, το επόμενο Σάββατο 13/2 (όχι αυτό) επιστρέφουν στο Ράδιομέγαρο όλες οι θρυλικές μορφές που πέρασαν από τα προγράμματα της ΕΡΑ και όχι μόνο, από την δημιουργία της μέχρι σήμερα, μαζί με ειδικές εκπομπές και αφιερώματα για το ραδιόφωνο. Το «line up» των καλεσμένων, δυνατόΓιάννης Πετρίδης, Γιάννης Τζαννετάκος, Αλέκος Δραγώνας, Κώστας Μότσης, Γιώργος Τζαβέλας, Μαρίνα Λαχανά, Άκης Έβενης, Ηλίας Ξυνόπουλος, Γιώργος Πολυχρονίου, Δημήτρης Πουλικάκος, Γιώργος Παπαστεφάνου και Αλέξης Κωστάλας και πολλοί ακόμα:
 
 
 
10:00 Πολυδεύκης Παπαδόπουλος – Γιώργος Χατζηδάκης, για τις Ελληνικές «Radio Days» αλλά και για «Το Ραδιόφωνο σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης και Καταστροφών», που είναι το κεντρικό θέμα της φετινής παγκόσμιας ημέρας, ένεκα της επικαιρότητας. Η εκπομπή θα «βγει» από το ειδικό booth της ΕΡΑ στον σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα και θα καλύπτει παράλληλα τις σχετικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Κέντρο της Αθήνας.
12:00 Ανδρέας Παπασταματίου μαζί με τους Γιώργο Τζαβέλα, Γιάννη Τζαννετάκο και Δημήτρη Παπαδημητρίου, συζητούν για δύο ώρες για το ραδιόφωνο χθες, σήμερα και αύριο.
15:00 Σε δίκτυο με το Kosmos από το booth του Συντάγματος, οι παραγωγοί της ΕΡΑ συζητούν με ανθρώπους που βρέθηκαν on air σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφής
17:00 Η (μεγάλη!) επιστροφή του Γιάννη Πετρίδη στα στούντιο του Ραδιομεγάρου, σε δίκτυο με το Kosmos, με ένα δίωρο μουσικό αφιέρωμα στο ραδιόφωνο.
 
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι εκφωνήσεις των δελτίων ειδήσεων θα γίνουν από ιστορικές ραδιοφωνικές φωνές όπως η Χρύσα Δημητριάδη, ο Κίμων Βρετός, ο Κώστας Γιαλλίνης, ο Αλέκος Δραγώνας και ο Αντώνης Πυλιαρός.

 
 
08:00 Σε σύνδεση με το Kosmos, η Ειρήνη Γιανναρά παρουσιάζει το «Musical Caravan» της EBU, με τραγούδια από ραδιόφωνα όλου του κόσμου.
10:00 Φεβρωνία Ρεβύνθη, με τραγούδια από την ελληνική παραδοσιακή μουσική
11:00 Αρχοντούλα Πέτρου – Μαρίνα Λαχανά σε ένα ιδιαίτερο ραδιοφωνικό reunion.
13:00 – 20:00 Εκπομπές από τους Μανώλη Νταλούκα, Άκη Έβενη, Ηλία Ξυνόπουλο, Γιώργο Πολυχρονίου, Δημήτρη Πουλικάκο, Θοδωρή Σαραντή και Βασίλη Λούκα.
20:00 – 00:00 Γιώργος Παπαστεφάνου – Αλέξης Κωστάλας σε μια αναβίωση του θρυλικού «Ράδιο Νοσταλγία».

 
 
14:00 Μικρόφωνο στα γήπεδα, με τους ιδρυτές του αθλητικού ραδιοφώνου της ΕΡΤ, Ηρακλή Κοτζιά, Κώστα Μότση και Γιώργο Τζαβέλα.