Update 15/3: Έπειτα από παρέμβαση δικηγόρου το PayPal ενεργοποίησε τον μηχανισμό αποδοχής Donations μέσω του συστήματός του. Παραμένουν ακόμα περιορισμοί στην διαχείριση του λογαριασμού που σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της εταιρίας θα αρθούν τις επόμενες ημέρες. Γνωρίζουμε ότι εξαιτίας του μπλοκαρίσματος του PayPal χάθηκαν 206 δωρές από την Πέμπτη μέχρι σήμερα. Δυστυχώς όμως γνωρίζουμε επίσης ότι ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος όσων προχώρησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια, στην ανακοπή του κύματος της αυθόρμητης στήριξης του ThePressProject. Ας μη τους κάνουμε το χατήρι. Αν σκοπεύατε να ενισχύσετε το TPP τώρα είναι η ώρα. Μπορείτε να κάνετε μια δωρεά χρησιμοποιώντας το donate button στη σελίδα με ένα κλικ εδώ. Για τους κατόχους καρτών που δεν έχουν λογαριασμό στο PayPal υπάρει η επιλογή χρήσης της κάρτας τους (επιλογή continiue στην αριστερή στήλη). Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση.

Update 13/3: Από τα στοιχεία του Paypal το μπλοκάρισμα του λογαριασμού, πέραν του προβλήματος που δημιουργεί με τα δεσμευμένα χρήματα που θα χρειαστούν άμεσα για τη μισθοδοσία, δείχνουν ότι όποιος ενορχήστρωσε την συγκεκριμένη ενέργεια κατάφερε να αποτρέψει 196 δωρεές σε διάστημα 24 ωρών. Συγχαρητήρια!

Update 12/3: Το Paypal μας ενημέρωσε ότι δεν έγιναν αποδεκτά τα έγγραφα που στείλαμε για να επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία μας. Τα έγγραφα που στείλαμε ήταν τα κρατικά έγγραφα που ζήτησαν (ταυτότητα, λογαριασμός, έναρξη εφορίας). Στο Paypal δεν υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσεις (είτε απευθείας είτε να δημιουργήσεις ένα ticket άλλο από το να αμφισβητήσεις συγκεκριμένη συναλλαγή), Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να στείλουμε εκ νέου τα ίδια έγγραφα.

Το μπλοκάρισμα στο PayPal έγινε μετά από αυτό το άρθρο το οποίο είχε πυροδοτήσει ένα κίνημα συμπαράστασης στο TPP με προφανή στόχο.

Το ThePressProject είναι από τις λίγες εταιρίες που δηλώνει όλα του τα έσοδα από το PayPal στην εφορία ως αυτοτελώς φορολογούμενες δωρεές. Διατηρούμε Business λογαριασμό και έχουμε καταθέσει όλα τα στοιχεία στην εταιρία. Ωστόσο μια συντονισμένη κίνηση με πολλαπλά report στο Paypal, σύμφωνα με τα οποία τα στοιχεία μας είναι ψευδή προκάλεσε την αυτοματοποιημένη διαδικασία επανελέγχου των στοιχείων μας. Η αποστολή των στοιχείων έγινε ήδη αλλά ο χρόνος επίλυσης του προβλήματος μπορεί να φτάσει και τις 11 εργάσιμες ημέρες.

Είναι σαφές ότι κάποιοι δεν θέλουν το ThePressProject. Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα : ο μόνος τρόπος να μας υποστηρίξετε είναι με τη χρήση των τραπεζικών λογαριασμών που μπορείτε να βρείτε εδώ