Τα νέα πρόσωπα είναι οι Αντρέας και Αλέξανδρος Ζάννα, οι οποίοι είναι παιδιά του Παύλου Ζάννα, αδελφού της μητέρας του πρώην πρωθυπουργού. Ο Αλέξανδρος Ζάννας, εμφανίζεται να ανοίγει λογαριασμό στις 29 Μαρτίου του 1999, ενώ ο Αντρέας Ζάννας, στις 23 Ιανουαρίου 2003. Σύμφωνα με το «Κουτί της Πανδώρας» εμφανίζουν σχέση με τους λογαριασμούς στις καρτέλες, το Private banking της MIDLAND BANK και της HSBC.

 
Σημειώνεται πως ο Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που εμπλέκει ανθρώπους από το συγγενικό περιβάλλον του με τη λίστα Λανγκάρντ, απείλησε πως «οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους».
 
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή τη δήλωσή της για δημοσίευμα της εφημερίδας, συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού τόνισαν πως «η δήλωση της κ. Γεροβασίλη που έσπευσε να υιοθετήσει σε βάρος του Αντώνη Σαμαρά συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, είναι όχι μόνο ψευδής, όπως το δημοσίευμα, αλλά και χυδαία».
 
«Δείχνει  την απελπισία στην οποία έχει περιέλθει η “γνωστή” ομάδα του Mαξίμου, ενόψει των ευθυνών της για  το κατάντημα της χώρας. Όμως οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν για τις αθλιότητές τους», ανέφεραν.
 
«Δημοσιεύματα συνδέουν και νέα πρόσωπα από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ» είχε αναφέρει η κ. Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι:
 
«Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ακόμα και ο πλέον ανυποψίαστος πολίτης καταλαβαίνει γιατί οι κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου, έσπευδαν να εξαφανίσουν λίστες διακίνησης μαύρου χρήματος, και αρνήθηκαν να παραλάβουν και να επεξεργαστούν σχετικά δεδομένα»