Αναλυτικά οι νέοι διοικητές είναι οι εξής:

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης, πτυχιούχος Οικονομικών, Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Bergische Universitat της Γερμανίας, με μεταπτυχιακή επιστημονική εξειδίκευση στη διοίκηση νοσοκομείων, πρώην διευθυντής του Ψυχιατρικού Τομέα της εταιρίας Euromedica A.E., διοικητικός διευθυντής της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης Α.Ε. και διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «Αχιλλοπούλειο» ο Ματθαίος Δραμητινός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδικότητα στην καρδιολογία, ο οποίος έχει εργαστεί ως θεραπευτής καρδιολόγος στο ΙΚΑ Βόλου επί 20 έτη και ως ιδιώτης καρδιολόγος κι έχει διατελέσει επί μία εξαετία πρόεδρος των γιατρών του ΙΚΑ Βόλου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας από την περίοδο 2010 – 2014.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας ο Βάιος Βαρελάς, πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας έως και σήμερα, έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας, μέλος της Δ.Ε. του Τ.Ε.Ε. Κ/Δ Θεσσαλίας, πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών και αντιδήμαρχος του Δήμου Καρδίτσας με ευθύνη τα κοινωνικά προβλήματα.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας η Ευφροσύνη Αυγερινού, οικονομολόγος, απόφοιτος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, η οποία έχει εργαστεί στον τομέα της αναλυτικής λογιστικής και του επιμερισμού δαπανών της φαρμακευτικής εταιρείας Hoechst Ελλάς ΑΒΕΕ και ως διευθύντρια επικοινωνίας της εταιρείας C&C, International Group of Companies.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και Γενικό Νοσοκομείο Θηβών η Ευμορφία Βάλλα, η οποία είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας του ΕΑΠ. Έχει εργαστεί ως διευθύντρια της Οδοντιατρικής ΕΣΥ, ΠΕΔΥ στο Κέντρο Υγείας Μήλου, ως υπεύθυνη Διαχείρισης Δικτύου Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Κ.Υ. Μήλου και του Δικτύου και Εξοπλισμού Τηλεϊατρικής, ενώ συμμετείχε σε αποστολές των εθελοντών «Γιατροί Αιγαίου» του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και είναι ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Μήλου-Κιμώλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Καρύστου και Γενικό Νοσοκομομείου – Κέντρο Υγείας Κύμης ο Παναγιώτης Τζαφέρος, πτυχιούχος του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ο οποίος είναι σύμβουλος για την Ανάπτυξη Εργασιών των Επιχειρήσεων TOYOTA και έχει διατελέσει διευθυντής καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς και της Εγνατίας Τράπεζας.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ο Νικόλαος Βιβλάκης, απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθήνα με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση – Οργάνωση Νοσοκομείων στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Έχει διατελέσει προϊστάμενος Διεύθυνσης Οργάνωσης και Συντονισμού του ΕΚΑΒ, πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου ΕΚΑΒ και μέλος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ελληνικού τμήματος του European Health Manager's Forum και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης της χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «Απόπλους» Κεφαλληνίας και Ιθάκης.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου «Ο Άγιος Διονύσιος» η Δέσποινα Τσαρίδου, πτυχιούχος Τεχνολογίας Τροφίμων από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακών στον Ποιοτικό Έλεγχο από το Πανεπιστήμιο του Reading της Μεγάλης Βρετανίας και στη Δημόσια Διοίκηση από το Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η ίδια έχει εργαστεί ως προϊσταμένη του τμήματος Διοικητικού και Οικονομικού Ζακύνθου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ως χημικός τροφίμων στην εταιρεία CPC Hellas ΑΒΕΕ, ενώ υπήρξε μέλος της Ομάδας Ποιότητας ΙSΟ:9001:2000 για την καθιέρωση στόχων στην πρώην Διεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διεύθυνσης Ν. Ζακύνθου.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου ο Γιώργος Φραγκιαδάκης, πτυχιούχος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του πανεπιστημίου του Essex, με μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και τις Επενδύσεις στο πανεπιστήμιου του Exeter, μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο ΕΑΠ και διδακτορικό στο Πολυτεχνείο Κρήτης με θέμα «Συγκριτική αξιολόγηση της λειτουργικής και οικονομικής αποδοτικότητας των μονάδων υγείας του ΕΣΥ». Έχει διατελέσει υποδιευθυντής διοικητικού στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και σύμβουλος μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SBL Officer) της EFG Eurobank στα Χανιά.

Οι αναπληρωτές διοικητές είναι οι εξής

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Αγιος Γεώργιος» ο Γεώργιος Ζουρίδης, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής Σχολής, Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει διατελέσει προϊστάμενος του κεντρικού Τηλεπικοινωνιακού Εμπορικού Καταστήματος του ΟΤΕ Χανίων και προϊστάμενος στο τμήμα Εξυπηρέτησης μεγάλων πελατών του ΟΤΕ, στα Χανιά.

♦ Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Γεώργιος Φανουργιάκης είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών από τη Σχολή Νομικών- Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και κατέχει διδακτορικό στα Οικονομικά της Υγείας από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει διατελέσει υποψήφιος διδάκτωρ στο πανεπιστήμιο Κρήτης στον τομέα της Παθολογίας της Καρδιολογικής Κλινικής, του Πα.Γ.Ν.Η., συνεργαζόμενο εκπαιδευτικό προσωπικό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο για την «Οικονομική και χρηματοδοτική διαχείριση υπηρεσιών υγείας» και επισκέπτης καθηγητής στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημόσια Υγεία & Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ο Νικόλαος Παντιέρας, απόφοιτος της σχολής Ιατρικών Εργαστηρίων του ΤΕΙ Αθήνας, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διατελέσει υπεύθυνος Γραφείου Ποιότητας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, καθηγητής της Νοσηλευτική Σχολή του Γ.Ν. Χανίων και Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Εθνικό Κέντρο Αμοδοσίας.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Σητείας ο Εμμανουήλ Μιχελάκης, πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά και τις επενδύσεις από το Brunei University του Λονδίνου, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων επιστημονικός συνεργάτης στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους του υπουργείου Οικονομικών και ορκωτός ελεγκτής στην KPMG Κυριάκου Ορκωτοί Ελεγκτές Α.Ε.

♦ Στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας ο Γεώργιος Αρακαδάκης, πτυχιούχος στα Χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο του Derby και μεταπτυχιακό στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και υποστήριξη των Πληροφοριακών Συστημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, για την εταιρεία Computer TEAM AEBE, εργαστηριακός συνεργάτης στο ΤΕΙ Κρήτης και επιστημονικός συνεργάτης ΑΣΤΕ Κρήτης.