Aντιπροσωπεία εργαζομένων της Μαρινόπουλος συναντήθηκε με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο. Οι εργαζόμενοι ζητούν ενημέρωση για τις εξελίξεις και διεκδικούν τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, καθώς και την έγκαιρη καταβολή όλων των μισθών. 
 
Σύμφωνα με τον Άχμετ Μουσταφά, εργαζόμενο στη «Μαρινόπουλος», μέλος της διοίκησης του συλλόγου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και μέλος της διοίκησης του επιχειρησιακού σωματείου Μαρινόπουλος, οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές υποχρεώσεις τους και ζητούν την άμεση καταβολή της μισθοδοσίας του Ιουνίου και ολόκληρου του επιδόματος αδείας. Οι εργαζόμενοι, εντός της ημέρας, αναμένεται να συνεδριάσουν, προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για περαιτέρω κινητοποιήσεις.
 
O κ. Μουσταφά χαρακτήρισε την κατάσταση ως τραγική. «Οι εργαζόμενοι είμαστε στην ανασφάλεια και απλήρωτοι για τον Ιούνιο και το επίδομα έχει μπει σε δόσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: «Πάρα πολλοί συνάδελφοι δυσκολεύονται να πληρώσουν τις βασικές τους ανάγκες, αυτή τη στιγμή. Υπάρχει μία δυσκολία. Εμείς διεκδικούμε και από την κυβέρνηση και από την εταιρεία να μας δώσει μία σαφή απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τους εργαζόμενους. Τα καταστήματα, ακόμα και μετά την απόφαση του δικαστηρίου, παραμένουν άδεια από εμπορεύματα. Αυτό προκαλεί άγχος στους εργαζόμενους, με την έννοια ότι η εξυγίανση δεν προχωράει. Στα καταστήματα δεν μπαίνουν καταναλωτές να ψωνίσουν. Οι εργαζόμενοι προσπαθούν να καλύψουν τρύπες. Δεν σταματάμε εδώ, μέχρι να διεκδικήσουμε στο ακέραιο το μισθό μας και το επίδομα αδείας, καθώς και να διασφαλίσουμε τις θέσεις εργασίας».