Καταρχάς δεν γνώριζα τον Πέτρο παρά μόνο διαδικτυακά. Είχαμε ανταλλάξει ένα-δυο τιτιβίσματα και αυτό ήταν όλο. Ωστόσο, επειδή ήταν από τους πρώτους λογαριασμούς που ακολούθησα και επειδή εκεί, γύρω στο 2011, όταν έβραζε ο τόπος ήταν πολύ ενεργός και ουσιαστικός είχε μπει στην κατηγορία των «διαδικτυακών μου φίλων».

Τώρα η Όλγα Γεροβασίλη θέλοντας να «τιμήσει»(;) τον Πέτρο βγάζει μια ανακοίνωση στην οποία γράφει ότι ο @galaxyarchis ήταν «συνάδελφος» προφανώς εννοώντας στο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν μπούμε στο ουσιαστικό ζήτημα, έκανα μια αναζήτηση στο twitter για όλα όσα είχε πει ο @galaxyarchis για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί οι φιλελέδες πριν αρχίσουν να γράφουν μαλακίες μπήκαν στον κόπο να το κοιτάξουν;

Δείτε εδώ όλα τα tweet του @galaxyarchis για τον ΣΥΡΙΖΑ

Με μια απλή ματιά είναι ξεκάθαρο ότι ο «Μάλλον Ακίνδυνος» έχει πάρει ξεκάθαρες αποστάσεις από το «εγχείρημα Τσίπρα» ήδη από την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ και την πρόταση του Πάκη για ΠτΒ. Αν ο @galaxyarchis ήταν «γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ» μιλάμε για την πιο αποτυχημένη καμπάνια υποστήριξης από την ανακάλυψη του διαδικτύου.

Όταν γράφει π.χ. τις πρώτες μέρες του Φλεβάρη του 2015, τις ημέρες δηλαδή που ο κόσμος διαδήλωνε υπέρ της κυβέρνησης στο Σύνταγμα, «η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ότι ήταν επιλογή» τι να πεις και να εξηγήσεις στον Καλύβα; Μετά από αρκετό ψάξιμο το μόνο που βρίσκω εγώ είναι ότι ο Πέτρος συμμετείχε στην ομάδα που έκανε ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα στη διαδικτυακή του συνέντευξη λίγες ημέρες πριν την 1η κυβέρνηση της «Αριστεράς».

Πάμε τώρα στο ουσιαστικό: Ρε σκατόψυχοι νεοφιλελέδες που το παίζετε και συντηρητικοί και της παράδοσης, που το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» υποτίθεται ότι σας κάνει να ανατριχιάζετε… καταλαβαίνετε ότι οι γονείς του δεν έχουν προλάβει ακόμα να θάψουν το παιδί τους; Βρήκατε την ευκαιρία να πάρετε το αίμα σας πίσω (χωρίς φυσικά μια απόδειξη) επειδή είχαν αποκαλυφθεί τα μισθωμένα τρολ της ομάδας αλήθειας; Μήπως θυμάστε ποιοί ήταν στην ομάδα αλήθειας; Κάτι παλικάρια σαν τον Μουρούτη που διορίζονταν με παχυλούς μισθούς σε όποιο υπουργείο πήγαινε ο Σαμαράς;

Γελάστε με το θάνατο ενός νέου παιδιού. Γελάστε με την ψυχή σας. Εσείς που είχατε φρίξει με το αστείο του Πιτσιρίκου για τη Μαρφίν, που ήσασταν συγκλονισμένοι με την αήθεια του να κάνεις χιούμορ ενώ το αίμα των θυμάτων ήταν ακόμα ζεστό, κάντε τώρα ένα μπανάκι στο αίμα του @galaxyarchis.

Και 'συ Όλγα μου πρέπει να δώσεις εξηγήσεις. Η ηλιθιότητα και η αφέλεια δεν μπορεί να λειτουργεί πάντα ως δικαιολογία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συ ρε Πέτρο, ήταν ανάγκη να μην είσαι εδώ να τα σχολιάσεις όλα αυτά;