Η Ana-Alecia Ayala είναι μία γυναίκα που παλεύει με τον καρκίνο, αλλά δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω. Κατά την διάρκεια της χημειοθεραπείας, αποφάσισε να στήσει ένα μικρό χορευτικό πάρτυ μαζί με την φίλη της Danielle, σε μια προσπάθεια να στείλει μήνυμα υποστήριξης σε όσες και όσους βρίσκονται σε παρόμοια θέση με τη δική της.
 
Οι δυό τους χόρεψαν το «Juju on That Beat» και ανέβασαν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αμέσως viral, με αποτέλεσμα μέχρι αυτή την ώρα να το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 6 εκατομμύρια άνθρωποι.
 
Τον περασμένο Δεκέμβριο, οι γιατροί διέγνωσαν στην Ayala ένα σπάνιο σάρκωμα της μήτρας, με αποτέλεσμα να υποβάλλεται σήμερα στον τέταρτο γύρω της τετραήμερης χημειοθεραπείας, ενώ τον περασμένο Ιούλιο της διαγνώστηκε ακόμα ένας όγκος στη σπλήνα.
 
«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως ο χορός και το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο» δήλωσε η Ayala με αφορμή το δημοφιλές, πλέον, βίντεο.
 
Μάλιστα, στον λογαριασμό της στο Instagram έγραψε «Ποιος λέει πως ο συνδυασμός καρκίνου και χημειοθεραπείας πρέπει να σε καταβάλλουν; Εμείς θα γελάσουμε τελευταίες!»
 
Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την Ayala και να βοηθήσουν στην κάλυψη των ιατρικών της δαπανώ, μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.

https://youtube.com/watch?v=3kHHwVrw9Tc%3Flist%3DWL