Ο εξάχρονος παραμένει φρουρούμενος στην παιδοψυχιατρική κλινική του «Αγία Σοφία», με τις πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης να υποστηρίζουν ότι «οι αρμόδιες αρχές, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία κατέβαλαν από την πρώτη στιγμή κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι απαιτούμενες διαδικασίες».

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι η Εισαγγελέας Ανηλίκων κυρία Νικολού,έχει στη διάθεσή της τις απαιτούμενες γνωματεύσεις των κοινωνικών λειτουργών και των γιατρών που παρακολουθούν το παιδί και ήδη συντάσσει την εισαγγελική διάταξη για την ανάθεση της επιμέλειας του μικρού αγοριού.
 

ΕΛ.ΑΣ.: Τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στην Ηλιούπολη

Πολεμικά τυφέκια, χειροβομβίδες και άλλος οπλισμός βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στο σπίτι που έμενε η Πόλα Ρούπα, στην οδό Ζαΐμη 14 στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη των δύο γυναικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• δύο πολεμικά τυφέκια,
• δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια,
• τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
• φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.
 
Κοντά στο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες. Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά. Ήδη εξάλλου, βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο, σε περιοχή της Αττικής.