του Δημήτρη Κανελλόπουλου

1) Όσα είπαν για το παιδί του Πάνου Καμμένου οι δύο δημοσιογράφοι στην εκπομπή τους στα Παραπολιτικά 90.1 και τα υπονοούμενα που άφησαν για δράση του στα Εξάρχεια είναι αισχρά και απαράδεκτα. Είτε μιλούσαν για τον ανήλικο γιο του Καμμένου είτε για τον ενήλικο. 
 

2) Ο Πάνος Καμμένος είναι δικομανής, έχει φορτώσει με μηνύσεις και αγωγές ένα σωρό δημοσιογράφους. Ακολουθεί μία τακτική φίμωσης του δημοσιογραφικού λόγου δίχως άλλο. Να ξέρετε πως σε μερικές χώρες η δικομανία τιμωρείται. 
 
3) Ένας πολιτικός δεν απαντάει ποτέ μέσω της δικαστικής οδού. Έχει δημόσιο βήμα να υπερασπιστεί τη θέση του. Τελεία και παύλα.
 
4) Ο νόμος (Βενιζέλου;) που οδηγεί στο αυτόφωρο τους δημοσιογράφους μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση πρέπει να αλλάξει άμεσα. Όπως και ο νόμος για τις εξοντωτικές αγωγές.
 
5) Επειδή όσα είπαν Τζένος και Κουρτάκης ήταν όντως ακραία, τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο και η ΕΣΗΕΑ, κράτησαν αποστάσεις στις ανακοινώσεις τους. 
 
6) Ο Γιάννης Κουρτάκης θα βγάλει τώρα, λέει, καθημερινή εφημερίδα που θα την ονομάζει «Ελευθερία του Τύπου». Άμεσα μάλιστα. Είναι αυτό που έλειπε από τον καθημερινό Τύπο στην Ελλάδα. 
 
7) Καλύτερη διαφήμιση τα Παραπολιτικά, δεν (θα) μπορούσαν να έχουν. Θα χρειάζονταν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για τέτοια προβολή. Τα κατάφερε ο Καμμένος. Χώρια που τους έκανε ήρωες. 
 
8) Ο ΣΥΡΙΖΑ φορτώνεται όλες τις αμαρτίες του δεξιού συνοδοιπόρου του. Ας πρόσεχε, θα έλεγα. 
 
9) Ας καταλάβουν κάποιοι πως μπορούμε να μην είμαστε ούτε με τον Καμμένο, ούτε με τα Παραπολιτικά. Γίνεται, ξέρετε. 
 
10) Ο Πάνος Καμμένος έχει κάνει κι άλλη αγωγή εναντίον του Ανδρέα Πετρουλάκη, η οποία εκδικάζεται σήμερα Πέμπτη. Και του ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ. Φθηνός είναι τελικά, φθηνούτσικη η τιμή του και η προσβολή της.