Με τη συμμετοχή περισσότερων των 150.000 ανθρώπων πραγματοποιήθηκε διαδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στην πλατεία Gwanghwamun, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Παρκ και του Λι Τζέι-Γιονγκ, του ισχυρότερου ανθρώπου της πολυεθνικής εταιρείας, που φέρεται να βρίσκεται πίσω από σκάνδαλο διαφθοράς, ζητώντας τη σύλληψή τους και καλώντας για την επίδοση ευθυνών.
 
Η Παρκ αρνείται τις οποιεσδήποτε ευθύνες στο μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς. Ως πρόεδρος της χώρας, η Παρκ έχει ασυλία έναντι της πιθανής άσκησης ποινικής δίωξης εναντίον της για όσο διατηρεί το αξίωμά της, ενώ η ίδια έχει προηγούμενα δηλώσει ότι θα συμφωνήσει για τη συμμετοχή της στην ανάκριση.
 
Παράλληλα, τo Δικαστήριο στη Σεούλ αρνήθηκε να επικυρώσει την απόφαση του ειδικού εισαγγελέα για την έκδοση εντάλματος σύλληψης κατά του προέδρου του επιχειρηματικού ομίλου Samsung, στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει την ασιατική χώρα.
 
Ωστόσο, ο Τζέι Λι, που ηγείται της Samsung από το 2014, που έπαθε έμφραγμα ο πατέρας του, Λι Κουν-Χι, βρίσκεται ακόμη αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της διαφθοράς, της υπεξαίρεσης και της ψευδορκίας, σύμφωνα με την άποψη νομικών κύκλων.