Τις 44 έφτασαν οι προσαγωγές που έγιναν από την Αστυνομία, μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τους 44 προσαχθέντες, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σημερα στον εισαγγελέα, όχι για την επίθεση, αλλά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς φέρονται ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα. Οι υπόλοιποι 37 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από τις βόμβες μολότοφ που έριξαν οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν αποκριάτικες στολές και μάσκες, προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου και σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Η σημερινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλήγμα κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι που δεν δίστασαν καν να θέσουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το λαϊκό κίνημα ούτε με οποιαδήποτε ιδεολογία. Πρόκειται για ανθρώπους του υποκόσμου, απόλυτα περιθωριοποιημένους. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε, δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε αταλάντευτοι τον αγώνα μας απέναντι στη διαπλοκή, τα κάθε είδους συμφέροντα, για την υπεράσπιση των πιο αδύναμων».