Ο Γιώργος Πέρρος μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε ότι με τη σημερινή κινητοποίηση «στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν θα συμβιβαστούμε, δεν θα υποχωρήσουμε και δεν πρόκειται να δεχτούμε όλα αυτά τα μέτρα που φέρνει τώρα με την αξιολόγηση». Το ΠΑΜΕ, τόνισε ο κ. Πέρρος, θέτει ως βασικά αιτήματα «κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ, κοινωνική ασφάλιση, δημόσια και δωρεάν παιδεία και υγεία και συνολικά μια ζωή με σύγχρονα δικαιώματα».
 
Μετά τις ομιλίες μελών του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια, ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή απ’ όπου στάλθηκε το μήνυμα ότι θα υπάρξουν νέοι αγώνες και κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, «για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών».
 

Κουτσούμπας: Ο λαός μας δεν αντέχει νέα μέτρα

 

Eirini Mili/ThePressProject

«Την ώρα που η κυβέρνηση γράφει, σκηνοθετεί και παίζει σε αυτό το νέο επεισόδιο του χιλιοπαιγμένου σήριαλ εξαπάτησης του ελληνικού λαού, εμείς βρισκόμαστε εδώ στον αγώνα μπροστά με την εργατική τάξη, το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα για να βροντοφωνάξουμε ″Δεν πάει άλλο″! Ο λαός μας δεν αντέχει νέα μέτρα ενάντια στο εισόδημά του, ενάντια στην ίδια την ζωή την δικιά του και των παιδιών του» δήλωσε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

«Εδώ βρίσκεται η ελπίδα, στον αγώνα, στην πάλη, σε συμπόρευση με το ΚΚΕ, για να μπορέσει να ανοίξει ένας καλύτερος δρόμος, για μας, για τα παιδιά μας, για το σύνολο του ελληνικού λαού» κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στιγμιότυπα από το συλλαλητήριο:


Dimitris Lampropoulos/ ThePressProject


Dimitris Lampropoulos/ ThePressProject


Dimitris Lampropoulos/ ThePressProject


Dimitris Lampropoulos/ ThePressProject