Ο Π. Καμμένος έστειλε μήνυμα στην Τουρκία, λέγοντας ότι «η πολιτική Σημίτη και Πάγκαλου έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Δεν θα πατήσει κανείς ελληνικό νησί». Υπουργός Άμυνας είμαι εγώ. Τελείωσαν οι εποχές που τις σημαίες έπαιρναν οι “αέρηδες”», πρόσθεσε, ρίχνοντας «καρφιά» για τους προκατόχους του.

«Δεν πρέπει να ανησυχεί ο ελληνικός λαός», είπε διαμηνύοντας ότι «οποιαδήποτε πρόκληση απαντάτε. Οποιοδήποτε πλοίο παραβιάζει τα εθνικά χωρικά ύδατα αντιμετωπίζεται.

Χαρακτήρισε την προκλητικότητα της Τουρκίας ως «κινήσεις πανικού» και την απέδωσε στην προεκλογική περίοδο, προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα δεν απαντά σε λεκτικές προκλήσεις».

Ο Καμμένος αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, διευκρινίζοντας ότι τα λένε κάθε εβδομάδα. Δήλωσε ότι συζήτησαν για την συμφωνία με τους δανειστές και δεσμεύτηκε ότι θα κλείσει στις 20 Μαρτίου, προσθέτοντας «να δούμε τι θα απαντήσει η αντιπολίτευση».

Απαντώντας για την διαμάχη του με τον πρώην υπουργό Νίκο Φίλη, επεσήμανε ότι «έχουμε πιο θεσμικά θέματα να συζητήσουμε με τον Τσίπρα, από το να λέμε για τον Φίλη».

Απέκλεισε οποιαδήποτε διαφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «εμείς κάναμε μια συμφωνία, που κρατήθηκε. Πολλοί και από τις δύο πλευρές λέγανε ότι θα σπάσει. Έτσι θα πορευτούμε μέχρι το 2019 που θα γίνουν εκλογές, ίσως και μετά».