του Κώστα Εφήμερου

Αν διαβάζετε το ΖΗΝ από κάποιο τάμπλετ ή το κινητό σας τηλέφωνο καλώς. Αν όχι σας παρακαλώ σηκώστε λίγο το λάπτοπ σας. Αν πάλι το διαβάζετε από κάποιο υπολογιστή και η κεντρική μονάδα είναι σχετικά βαριά ανασηκώστε το πληκτρολόγιο σας 20 πόντους. Ωραία, τώρα μπορώ να ξεκινήσω: Κρατάτε στα χέρια σας το 3ο τεύχος του «ένθετου» περιοδικού του ThePressProject.

 
Στο TPP αυτές τις ημέρες έχουμε ξεκινήσει μια εκστρατεία προκειμένου να υπενθυμίσουμε στους υποστηρικτές μας τη σημασία της σταθερότητας της ενίσχυσης ενός ΜΜΕ που δεν έχει κανένα άλλο πόρο ή δύναμη μεγαλύτερη από αυτή που του δίνει το κοινό του.
 
Το περιοδικό ΖΗΝ προέκυψε από αυτή την υποστήριξη και μέχρι σήμερα σας έχουμε δείξει μόνο μερικές από τις σκέψεις μας για το πώς θα έπρεπε να είναι ένα περιοδικό σε μια εποχή που η πληροφορία ρέει με απίστευτη ταχύτητα. Αν η εκστρατεία μας ολοκληρωθεί και δημιουργηθεί η βάση των αναγνωστών που αξιολογούν θετικά την προσπάθειά μας, από το επόμενο κιολας τεύχος θα είναι μεγαλύτερο, με περισσότερους συγγραφείς και ύλη. 
 
Όλα πάντα καταλήγουν σε αυτό: Στη δική σας συμμετοχή.
 
Μπορείτε τώρα να αφήσετε τη κεντρική μονάδα του υπολογιστή σας. Σας ευχαριστώ. 
 
Ειλικρινά.