«Επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του υπουργείου Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη -ή υποψία ένδειξης- παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου», ανέφερε ο Γ. Ππαντωνίου και πρόσθεσε πως ο Α. Τσίπρας και η κυβέρνηση του προσπαθούν να καλύψουν το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει.

Παράλληλα, αναφέρει πως η κυβέρνηση στοχεύει να επιτεθεί στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης. «Άλλες είναι οι σκοπιμότητες της στοχοποίησης μου: Είναι η επικοινωνιακή κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Είναι η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης».

Τέλος, υποστηρίζει πως η κυβέρνηση επιδιώκει την «τιμωρία» της κυβέρνησης Σημίτη και τη δική του για την επιτυχή πορεία της ελληνικής οικονομίας που «οδήγησε στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης και την οικονομική και νομισματική Ένωση».