Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως αν πέσει το αφορολόγητο κάτω από τις 8.600 ευρώ δύσκολα θα περάσει από τη Βουλή και υπογράμμισε ότι δεν είναι δεδομένο για το κόμμα του πως θα στηρίξει όλα τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση μετά τις συζητήσεις με τους δανειστές, ενώ έκανε λόγο για «κυβέρνηση κατοχής» που κάνει ανταρτοπόλεμο.

«Δεν έχουμε κομματική πειθαρχία στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Αυτή τη βδομάδα έχουμε ραντεβού με τους αρμόδιους υπουργούς για να μας ενημερώσουν για τα μέτρα. Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση όταν υπάρξει μείωση αφορολόγητου, να μειωθούν και οι φόροι αντίστοιχα. Είμαστε και μείς κυβέρνηση κατοχής, από το 2010 υπάρχει μια ιδιότυπη κυβέρνηση κατοχής. Κάνουμε ανταρτοπόλεμο, όπως και όλες οι κυβερνήσεις».

«Ναι» στις αλλαγές του συνδικαλιστικού νόμου

Ερωτηθείς για το αν θα στηρίξει τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο που ζητούν οι δανειστές, δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ, καθώς πρόκειται για «παθογένεια του παρελθόντος» που κατά το παρελθόν έθεσε «σε αιχμαλωσία πολλές κυβερνήσεις». Τέλος, ανέφερε πως περιμένει επίσημη ενημέρωση από τον υπουργό Οικονομικών για τη διαπραγμάτευση και τις απαιτήσεις των δανειστών.