Στο δελτίο ειδήσεων του «Ε» την Πέμπτη 20 Απριλίου, ο Νίκος Ευαγγελάτος παρουσίασε ένα «βίντεο που προκαλεί ανατριχίλα». Στο βίντεο ένα μικρό κοριτσάκι βγάζει έναν λόγο κατά των ΗΠΑ και μεταξύ άλλων, εύχεται θάνατο στους αμερικανούς. «Ανατριχιαστικό: Ακόμα και κοριτσάκι έβαλε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να απειλήσει τις ΗΠΑ», έγραφε το lead της είδησης.

Από την πλευρά του ο Alpha χαρακτηρίζει το βίντεο «ανατριχιαστικό» και μιλάει για «απειλές και κατάρες στις ΗΠΑ» και για «προκλητική προπαγάνδα». Μάλιστα ο σταθμός συνόδευσε το βίντεο με μία αντίδραση του Λευκού Οίκου στην προπαγάνδα της Βόρειας Κορεάς, σημείο που χαρακτήρισε ως «απάντηση στο βίντεο».

Αυτό που πέρασε απαρατήρητο όμως από τους δημοσιογράφους του «Ε» και του «Alpha» είναι ότι η ομιλία δεν είναι πραγματική, αλλά πρόκειται για την πρώτη σκηνή της κωμικής ταινίας «The Interview» με τους Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο, που κυκλοφόρησε το 2014. Μάλιστα η ταινία είχε προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και δεν παίχτηκε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ εξαιτίας απειλών από βορειοκορεάτες χάκερς λόγω του πώς παρουσιαζόταν ο ηγέτης της χώρας τους.

Στην ταινία «The Interview» ένας παρουσιαστής lifestyle εκπομπής στις ΗΠΑ και ένας τηλεοπτικός παραγωγός αναλαμβάνουν να εκτελέσουν σχέδιο δολοφονίας του ηγέτη της Βόρειας Κορέας