To Star που διαμαρτύρεται συνέχεια για τη φίμωση της ενημέρωσης από τον Νίκο Παππά παρουσιάζει τη «Νεράιδα και το Παλικάρι» με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Alpha που θα έχανε την άδειά του και αυτό αποτελούσε πλήγμα για την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία (όχι τη… Γαλλική) έχει ξένη ταινία, τους Avengers. O ANT1 με τη σειρά του, πιστός στρατιώτης της ενημέρωσης, μεταδίδει το υψηλού επιπέδου πρόγραμμα «Your Face Sounds Familliar», ενώ το Mega ούτως ή άλλως είναι ανύπαρκτο.

Ο ΣΚΑΪ που ήταν από τους πρωτοπόρους της διαμαρτυρίας με Πορτοσάλτε και Μπογδάνο να προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια στη… χούντα, δείχνει Survivor και μετά δεν αποκλείεται να στήσει έκτακτη εκπομπή με την Ελεονόρα Μελέτη για τα αποτελέσματα (του… Survivor).

Το Action 24 παρουσιάζει μία… μουσική σκηνή και το Epsilon TV την εκπομπή… «Ολοι οι καλοί χωράνε» με τον Κώστα Χαρδαβέλα να τραγουδάει μαζί με το πάνελ.

Μόνο η ΕΡΤ έχει στήσει έκτακτη εκπομπή για τις Γαλλικές Εκλογές, κανένα άλλο κανάλι. Η ΕΡΤ που όλοι την κατηγορούν και τη λοιδορούν.

Αυτοί είναι αλήθεια οι τηλεοπτικοί σταθμοί που κόπτονται για το δικαίωμα του κόσμου στην ενημέρωση; Και διαμαρτύρονται για τις τηλεοπτικές άδειες;