Η επανάληψη της δίκης έγινε μετά από πολλαπλές διακοπές, αλλά το ΜΟΕ διέκοψε και πάλι την ακροαματική διαδικασία για τις 24 Μαΐου, πριν ακόμα υποβάλλουν ερωτήσεις οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Η Τ. Τσαλικιάν στην κατάθεση της επανέλαβε όσα και πρωτόδικα είχε καταθέσει στο ΜΟΕ της Άμφισσας, τονίζοντας ότι η παρουσία του παιδιού της στα Εξάρχεια εκείνη τη βραδιά ήταν συμπτωματική και βρέθηκε εκεί, λόγω της γιορτής του φίλου του, Νίκου Ρωμανού.

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και οι φίλοι του δεν ήταν στην παρέα των παιδιών που συνεπλάκησαν λίγη ώρα πριν με τους δύο αστυνομικούς, αλλά ο Αλέξης Γρηγορόπουλος βρέθηκε ανάμεσα στην παρέα και τους δύο αστυνομικούς και δέχθηκε τη σφαίρα στο ύψος της καρδιάς.

Σχετικά με τα όσα συνέβησαν τη μέρα της δολοφονίας του γιού της, έκανε λόγο για «οργανωμένο σχέδιο πολιτικής αποσταθεροποίησης» και χαρακτήρισε υποκριτική τη συγγνώμη του Κορκονέα, όσο και τη γενικότερη συμπεριφορά που είχε μετά από εκείνη τη μέρα.

Από την πλευρά της, η δικηγόρος της οικογένειας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε λόγο για στυγνή δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου και στάθηκε  την πρωτόδικη απόφαση, που επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον Κορκονέα. Επισημαίνεται ότι η δίκη διεκόπη πριν αρχίσουν οι ερωτήσεις από Πολιτική Αγωγή και Υπεράσπιση και θα συνεχιστεί στις 14 Μαΐου.