Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5», η οικογένεια Μπόμπολα, ο Ρώσος επιχειρηματίας και οι τράπεζες φαίνεται πως κατέληξαν σε ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ σε κομβικό ρόλο.
 
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία περιλαμβάνει τρία σκέλη. Πρώτον, η σημαντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μόνον με τη συμμετοχή του Ι. Σαββίδη, με την οικογένεια Μπόμπολα να μειώνει τις θέσεις της στον όμιλο. Δεύτερον, η αναδιάρθρωση της επιχείρησης με βάση το άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, και τρίτον, η ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεων της Πήγασος προς τις τράπεζες.
 
Ειδικά στο τρίτο σημείο, σημειώνεται πως η επιχείρηση οφείλει περί τα 200 εκατ. ευρώ, με τις τράπεζες να φέρονται να έχουν ήδη σχηματίσει υψηλές προβλέψεις, και η σχετική διαπραγμάτευση με την πλευρά Σαββίδη να αφορά το ύψος των δανείων αλλά και το σχέδιο αποπληρωμής που αποδέχεται. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, συζητείται το ενδεχόμενο «κουρέματος» τμήματος των δανείων του Πήγασου.
 
Σημειώνεται επίσης πως ο εκδοτικός όμιλος, εκτός από σημαντικό τμήμα των μετοχών της Τηλέτυπος ΑΕ, ιδιοκτήτριας εταιρείας του Mega Channel, κατέχει και το 50% της εταιρείας διανομής τύπου «Άργος».
 
Η εξέλιξη έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πλειοδοσίας της κοινοπραξίας που συμμετέχει και εταιρεία συμφερόντων Σαββίδη για την εξαγορά του ΟΛΘ, και λίγες ημέρες πριν κατατεθεί στη Βουλή τροπολογία για την ελάφρυνση των προστίμων ύψους σχεδόν 40 εκατ. ευρώ που βαραίνουν την Ελληνική Καπνοβιομηχανία Ξάνθης (ΣΕΚΑΠ), που επίσης βρίσκεται υπό τον έλεγχό του επιχειρηματία.