«Μία βαριά υπογραφή, η υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά, στο χώρο του ελληνικού αλλά και του περιφερειακού επιχειρείν» όπως μας είπε ο δημοσιογράφος.

Αναφέρθηκε λοιπόν στην απόφαση του (φυσικά!) Δημήτρη Κοντομηνά να τον βάλει στην αντιπροεδρία του Alpha. Μιλούσε σοβαρά και με στόμφο ο Δήμος, αργά και σταθερά.

Το βίντεο μπορείτε να το δείτε παρακάτω, εμείς στο Kill The Press σημειώσαμε απλώς τα πέντε πιο απολαυστικά σημεία του. Κάθε φράση του Δήμου και η λέξη Κοντομηνάς να μπαίνει ανάμεσα.

1) Ο Δημήτρης Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά θα οδηγήσουμε τη φρεγάτα στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα.

2) Δεν υπεκφεύγω: η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μία ισχυρή δόση συναισθήματος.

3) Είναι μία αναγνώριση του Δημήτρη Κοντομηνά, της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας (σ.σ. των δικών του εννοεί).

4) Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν ο πρόεδρος, ο original πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο εσσαεί πρόεδρος, νομίζω πως στο πρόσωπό μου τιμά τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας.

5) Η απόφασή του αυτή ήταν μία απάντηση στους άπιστους Θωμάδες πως όχι μόνο δεν είναι άφιλος, αλλά παραμένει ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει. Πρέπει να αποδείξουμε πως αυτό το ρίσκο του Κοντομηνά θα του βγει.